"Înainte să te cunosc" de Jojo Moyes, povestea de dragoste a anului!

bc7639c5-6b56-4dbf-9dfe-17cd1fcee10a“Înainte să te cunosc” e o poveste de dragoste pentru generația de azi, despre o iubire neașteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire.
Will Traynor știe că accidentul de motocicletă pe care l-a suferit l-a făcut să-și piardă dorința de a trăi. Știe că totul i se pare acum insignifiant și lipsit de bucurie și știe totodată și cum să pună capăt acestei stări de lucruri. Ceea ce Will nu știe este că Lou e pe cale să-și facă apariția în lumea lui într-o explozie de culoare. Și nici unul dintre ei nu știe că urmează să schimbe destinul celuilalt pentru totdeauna.
Lou Clark știe o mulțime de lucruri. Știe câți pași sunt de la stația de autobuz până acasă. Știe că îi place să lucreze la ceainăria The Buttered Bun și că s-ar putea să nu fie îndrăgostită de iubitul ei, Patrick. Ceea ce Lou nu știe este că e pe cale să-și piardă locul de muncă și că viața ei rămâne normală doar pentru că e, în esență, previzibilă.
“Pentru că am avut destul timp să privesc în jur, la ce se citește pe plajă, am avut plăcerea să descopăr cartea lui Jojo Moyes, Me before you / Înainte să te cunosc, de suficiente ori încât să pot afirma că aceasta va fi cu siguranță cartea lui 2016.”  
Serial Readers

O carte despre o poveste de dragoste specială, captivantă, care te face să nu mai lași cartea din mână și să o termini cu orice preț.”  
Cărțile nopții
O lecție de viață învăluită într-o poveste de dragoste care îndulcește atmosfera romanului și ne arată ce înseamnă sacrificiul.”   
Literatura pe tocuri

Înainte să te cunosc este despre SCHIMBARE. Este despre dorința omlui de a progresa, de a depăși limitele impuse, despre felul în care oamenii pe care îi respectăm, pe care îi luăm drept modele, produc schimbări în viețile și mentalitățile noastre în cel mai subtil mod, fără ca măcar să ne dăm seama.”   
Pălărisme

De același autor, Jojo Moyes, la Editura Litera, au mai apărut  Ultima scrisoare de dragoste și Jertfa iubirii.
Cartea “Înainte să te cunosc poate fi găsită în rețeaua Bookstop Litera, în toate librăriile din București și din țară, online pe www.litera.ro și pe www.elefant.ro.

Filmul Înainte să te cunosc/ Me before you, inspirat de bestseller-ul lui Jojo Moyes, este distribuit în România de Forum Film.

Written by

546   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns