Rihanna a lansat „Sledgehammer“, inclus pe coloana sonoră a filmului „Star Trek Beyond“

 “Sledgehammer”, noul single intepretat de Rihanna, marchează o premieră mondială excepțională: este primul videoclip muzical filmat în format IMAX și va debuta în toate cinematografele IMAX® din lume.  În România, “Sledgehammer” va putea fi văzut în cinematografele IMAX din rețeaua Cinema City începând de vineri, 1 iulie.
Piesa a fost compusă special pentru filmul ”Star Trek Dincolo de Infinit”, produs de Paramount Pictures și Bad Robot, iar videoclipul este regizat de Floria Sigismondi.

  “Sledgehammer” este primul videoclip muzical filmat integral cu noua cameră de filmat ALEXA IMAX®, cu care s-a filmat și principala secvență de acțiune din “Captain America: Civil War”. Camera ALEXA IMAX, de 65mm, este o cameră 2D digitală revoluționară, creată în urma parteneriatului dintre ARRI și IMAX.

Sigismondi a declarat:

“Sunt fană Star Trek încă de când eram copil. Mă entuziasma ideea de a explora necunoscutul din teritorii noi. Așadar, consider că a fost un vis devenit realitate să am șansa de a fi primul regizor care filmează un videoclip muzical integral cu camere IMAX.”

‘Star Trek Dincolo de Infinit‘ intră în cinematografele din România pe 22 iulie 2016, în format 3D și IMAX 3D.

Piesa “Sledgehammer” o puteți descărca de aici:

TIDAL: http://smarturl.it/tSledgehammer

iTunes: http://smarturl.it/iSledgehammer

Spotify: http://smarturl.it/sSledgehammer

Google Play: http://smarturl.it/gSledgehammer

Amazon: http://smarturl.it/aSledgehammer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns