[Cronica de film] – Mother's Day (2016)

mothers-day-477697l-1600x1200-n-2f91afbd

  • Regia: Garry Marshall
  • Scenariul:  Tom Hines, Anya Kochoff, Lily Hollander
  • Distributie: Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson, Jason Sudeikis
  • Distribuitor: Freeman Entertainment
  • Data lansare: 13 mai

Recenzie

Kate Hudson Mama ce zi

Cand am urmarit trailerul acestui film, mi-a captat atentia, insa ce m-a interesat a fost distributia filmului. Am fost un pic surprinsa sa vad ca evaluarile criticilor au fost negative. Insa a trebuit să-l vizionez, oricum, deoarece nu sunt de acord cu ce spun criticii, in special atunci când vine vorba de filme.

Nu știu cat de credibil  va fi review-ul meu pentru cea mai mare parte dintre voi, deoarece acest film a rezonat cu emoțiile mele, insa persoanele de sex masculin ar intelege foarte greu. Nu are nimic special acest film, poate doar faptul ca este amuzant și drăguț in acelasi timp. E un film plăcut destinat mamelor insa si doamnele fara copii pot găsi acest film foarte interesant.

Nu s-a evidentiat nimeni in film, iar scenele au placut.  Acesta a fost genul meu de film, care a pus accentul pe sentimentele pe care le intalnim in filme care apar de Ziua Îndrăgostiților dar și in filme după Ziua Îndrăgostiților, filme criticate de altii si de care eu m-am bucurat.
Nu este nevoie sa dati buzna in cinematografe pentru a vedea acest film, dar dacă aveți o după-amiază liberă sau daca aveți o întâlnire cu mama este un  film dragut de vizionat.
”Mother’s Day’ a intrat in cinematografe de vineri, 13 mai si este distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer

 

Written by

546   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns