Serialul ''Preacher'' ajunge și în România, la AMC, din 30 mai

artwk-1920-1080-wallpaper
Noul serial extrem de așteptat, „Preacher” va avea premiera pe AMC luni 30 mai de la ora 4:00, apoi în reluare de la ora 23:00, urmând după finalul primei părți a celui de-al doilea sezon din „Fear The Walking Dead”, din 23 mai. Noi episoade se vor difuza din 6 iunie, în fiecare luni, precum toate serialele originale AMC, de la orele obișnuite, 4:00 și 23:00, simultan cu premiera din SUA.

„Preacher”, bazat pe franciza de reviste de benzi desenate cu același nume, ale lui Garth Ennis și Steve Dillon, populare în anii ’90, este o co-producție AMC și Sony Pictures Television. Sezonul de zece episoade a fost adaptat pentru televiziune de către producătorii executivi Seth Rogen și Evan Goldberg (ThisIsthe End, Superbad, Neighbors) și producătorul executiv și showrunner, Sam Catlin (Breaking Bad).
„Preacher” este un serial din genul dramă, supernatural, comedie neagră, care urmărește povestea unui predicator din Texas, Jesse Custer, un om căzut din credință, în drumul său spre Rai. Jesse este posedat de o entitate misterioasă, care îl face să dezvolte o superputere neobișnuită. În călătoria sa, Jesse face echipă cu fosta lui iubită, Tulip și un vagabond pe nume Cassidy. Când aceștia se reunesc, sunt atrași într-o lume nebună populată de personaje din Rai, Iad și din Purgatoriu. În drumul lor dau peste justițiari, demoni și îngeri.
Din distribuția serialului fac parte: Dominic Cooper  în rolul lui JesseCuster, Joseph Gilgun în rolul lui Cassidy, Ruth Negga în rolul lui Tulip, LucyGriffiths în rolul lui Emily, W. Earl Brown în rolul lui  SherriffRoot, Anatol Yusef în rolul lui  DeBlanc, Tom Brooke  în rolul lui  Fiore, Derek Wilson în rolul lui  DonnieSchenck și  IanColletti în rolul lui Eugene/Arseface.
Producția:
Showrunner/ Producător Executiv/Scenarist: Sam Catlin
Producători Executivi: SethRogen, Evan Goldberg și James Weaver pentru Point Grey Pictures
Producători Executivi: Neal H. Moritz și OriMarmur pentru Original Film
Producători Executivi: VivianCannon, JasonNetter și  Ken F. Levin
Co-producători executivi: GarthEnnis, Steve Dillon, Mark McNair, Michael Slovis și Sara Goodman
* AMC SUA va difuza primul episod al serialului „Preacher” în data de 22 mai. În săptămâna următoare, în SUA va fi sărbătoare națională, iar AMC va redifuza episodul pilot în data de 30 mai, oferindu-le telespectatorilor ocazia să revadă episodul.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns