Premierele cinematografice ale lunii mai

Filmele lunii mai ne aduc câteva surprize cinematografice de excepție. Intreaga luna, la cinema, poți urmări filme fantastice, animații, comedii și ecranizări horror. Indiferent de gusturile tale, în această luna vei avea la ce filme să mergi la cinema. Mai jos, ți-am pregătit o lista cu câteva din filmele care au premiera în mai. Vizionare plăcută!

Captain America: Civil War  – 6 mai

captain-america-civil-war-709577l-1600x1200-n-539c1bbb

Sinopsis: Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să se întrebe dacă există vreo șansă să îi țină în frâu pe supereroi. O lege mondială îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America crede că aceasta limitează libertățile individuale. Alți supereroi se aliază pozițiilor celor doi Răzbunători, iar curând se va ajunge la un război civil al supereroilor. Cine va învinge și cu ce preț?

Trailer

The Angry Birds Movie ( InterComFilm) – 13 mai

the-angry-birds-movie-681622l-1600x1200-n-d4b50de2

Sinopsis: Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt și un ingredient delicios pe masa maleficilor și întreprinzătorilor porci verzi, gata de orice pentru a-și îmbogăți festinurile cu o așa delicatesă. Când ouăle dispar ca prin minune, pică pe umerii descurcărețului Red (Jason Sudeikis), a partenerului său de nădejde Chuck (Josh Gad) și a explozivului Bomb (Danny McBride) să le recupereze.

Trailer

A Hologram for the King ( Ro Image) – 13 mai

a-hologram-for-the-king-265680l-1600x1200-n-fd563719

Sinopsis: Filmul are la bază romanul cu același nume al lui Dave Eggers și spune povestea unui decăzut și disperat agent de vânzări american (Hanks), ce călătorește în Arabia Saudită pentru a asigura încheierea unui contract IT pentru un nou mall, construit în mijlocul deșertului.

Trailer

Mother’s Day ( Freeman Entertainment) – 13 mai

mothers-day-477697l-1600x1200-n-2f91afbd

Sinopsis:  Filmul surprinde poveştile mai multor familii care se pregătesc să petreacă împreună această zi importantă. Fie că e vorba despre o nouă idilă, despre o iubire pierdută sau lipsa dragostei, sărbătoarea care se apropie rapid se anunţă a fi memorabilă. „Mother’s Day” este un film complex, amuzant şi emoţionant în care orice femeie se poate regăsi.

Nu există modalitate mai bună de a sărbători Ziua Mamei decât cu o comedie semnată de regizorul Garry Marshall, cu actorii Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Kate Hudson şi Julia Roberts în rolurile principal

Trailer

Neighbors 2: Sorority Rising ( Ro Image) 20 mai

neighbors-2-sorority-rising-143908l-1600x1200-n-1d0be64b

Sinopsis: VECINI DE COȘMAR 2 este continuarea comediei-blockbuster din 2014, în care ne vom reîntâlni cu Seth Rogen, Zac Efron și Rose Byrne cărora li se alătură acum Chloë Grace Moretz.

Trailer

X-Men: Apocalypse ( OdeonFilm) – 20 mai

x-men-apocalypse-938675l-1600x1200-n-de880614

Sinopsis: In urma unor săpături în interiorul unei piramide, un grup de cercetători îl readuc la viață pe En Sabah Nur/Apocalypse, care se trezește într-o lume haotică, plină de războaie, boli și distrugere în masă. Acesta pornește o cruciadă pentru pace, strângând pe drum un grup de 4 Horsmen (Erik Lensherr/Magneto, Ororo Munroe/Storm, Elizabeth Braddock/Psylocke și Warren Worthington III/Archangel), însă echipa X-Men află că această cruciadă este de fapt o mare mascaradă, în urma căreia Apocalypse să preia controlul civilizației umane, asemenea unui faraon asupra Egiptului Antic. Singurii în măsură să-l opreascaăsunt X-Men.

Trailer

Alice Through the Looking Glass27 mai

alice-through-the-looking-glass-120945l

Sinopsis: Îi vom revedea pe Mia Wasikowska în rolul lui Alice, Johhny Depp în rolul Pălărierului Nebun, în vreme ce Helena Bonham Carter și Anne Hathaway se vor transforma din nou în Regina Roșie, respectiv cea Albă. Sacha Baron Cohen va înfățișa noul personaj, Timpul – despre care se spune că este jumătate om-jumătate ceas. Se vor auzi din nou în goana după sursa de putere a sceptrului magic (de care Alice are nevoie pentru a-l salva pe Mad Hatter) vocile lui Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen și Timothy Spall.

Trailer

The Nice Guys ( Freeman Entertainment) – 27 mai

the-nice-guys-396692l

Sinopsis: Un detectiv particular investighează aparența sinucidere a unui star porno în declin din Los Angeles-ul anilor 1970 și descoperă o conspirație.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

2 thoughts on “Premierele cinematografice ale lunii mai

Lasă un răspuns