[Cronica de film] – Criminal (2016)

  • Regia: Ariel Vromen
  • Scenariul:  Douglas Cook, David Weisberg
  • Distributie: Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones, Alice Eve, Gal Gadot, Michael Pitt, Jordi Mollà, Antje Traue, Scott Adkins, Amaury Nolasco
  • Distribuitor: Freeman Entertainment
  • Data lansare: 15 aprilie

Recenzie

Filmul ‘Criminal’ prezintă un fost deținut psihopat și foarte periculos pe numele Jericho (Kevin Costner), care este ales, într-un efort disperat de a opri un terorist internațional, să primească amintirile și abilitățile agentului CIA Bill Pope (Ryan Reynolds). Seful poliției londoneze Quaker Wells (Gary Oldman) aprobă o intervenție chirurgicală experimentală care conta în implantarea amintirilor lui Pope direct în creierul lui Jericho.

Acțiunea se desfășoară pe străzile Londrei, unde deținutul insensibil nu va lăsa pe nimeni și nimic să stea în calea lui în căutarea unei genți cu 10 millioane de dolari astfel  evidențiindu-se caracterul lui Jericho, prin ieșiri violente și sângeroase.
Deși intriga filmului se țese după o idee destul de simplă, filmul este  presărat de situații excepționale susținute de producția principală. Costner creionează un psihopat ocazional, plin de umor negru ajungând să îl indrăgești nu numai pentru cum dezvoltă acest personaj ci și pentru abilitățile de interacțiune cu oamenii.
Surprinzător , personajul lui Costner este interpretat atât de bine și adevărat, fiind ajutat și de scene pline de acțiune care surprind un Jericho avand grijă de oricine care îndrăznește să stea în calea lui.

”Criminal” intră de mâine în cinematografe, distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer

Written by

544   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns