4 ani de blogging.

Am deosebita onoare si placere sa va anunt ca astazi, 25 Februarie 2016, se implinesc patru ani de cand “Blogul unei cinefile” a luat viata. Da, patru ani. Patru ani care au trecut mai repede ca oricand. Patru ani  de cand scriu, fac recenzii si promovez filme din pura pasiune, iar acest lucru reprezinta un alt mod de a ma relaxa in timpul liber.
Odata cu deschiderea blogului,  usitele sprijinului si ale puterii s-au deschis si ele, ajutandu-ma sa merg mai departe cu aceasta pasiune care a crescut treptat, ducandu-ma la vizionari in timpul liber. Tot ceea ce am facut pana acum si continui sa fac este din placere si vad in asta un mod relaxant de a-ti petrece timpul liber alaturi de prieteni. Este minunat sa te duci intr-o sala de cinema si sa fii captivata de film, fiind introdusa pentru cateva ore in actiunea sa, alaturi de personaje, traind si simtind emotii alaturi de ele. Totodata, de-a lungul timpului, am avut ocazia sa intalnesc si alte persoane minunate care impartasesc aceeasi pasiune, discutand adesea cu ele despre nenumarate filme. M-au ajutat sa imi dea increderea in sine si puterea de a fi mai sociabila.
Vreau sa le multumesc prin aceasta cale fanilor, care au placerea de a citi recenziile mele; celor care m-au ajutat sa merg mai departe prin a face ceea ce-mi place, celor ce m-au ajutat cand am avut nevoie. Fara voi nu as fi putut ajunge aici!
La cat mai multi ani! Keep watching movies!
 

Written by

546   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

12 thoughts on “4 ani de blogging.

Lasă un răspuns