Serialul Vinyl are premiera pe 15 februarie

Premiera în România a producției originale HBO, Vinil /Vinyl, va fi în același timp cu cea din SUA. Primul episod al dramei va fi difuzat la HBO luni, 15 februarie, ora 4 am (în reluare – la ora 20:00) și va fi disponibil gratuit și pe HBO GO.
Episodul pilot este regizat de Martin Scorsese. Terence Winter și George Mastras au creat serialul, iar povestea a fost scrisă de Rich Cohen, Mick Jagger, Martin Scorsese și Terence Winter. Următoarele episoade vor fi difuzate în fiecare luni, la aceeași oră.
Richie Finestra, fondatorul și președintele American Century Records, încearcă să-și salveze compania fără să-i distrugă pe cei care îi ies în cale. Cum pasiunea sa pentru muzică și descoperirea noilor talente nu mai sunt la fel de intense, iar American Century e la un pas de a fi vândută, Richie trece printr-un eveniment care-i schimbă viața și îi reaprinde pasiunea pentru muzică, dar îi afectează viața personală.
Rolul principal, cel al lui Richie Finestra, este interpretat de Bobby Cannavale. Alături de el, din distribuție mai fac parte: Olivia Wilde, Devon, soția lui Finestra, o fostă actriță și model, Ray Romano este Zak Yankovich, șeful departamentului de promovare și partenerul de la American Century, Ato Essandoh, care îl interpretează pe Lester Grimes, primul client al lui Richie de la începutul anilor ’60; Max Casella este Julius “Julie” Silver, șeful departamentului de A&R de la American Century, P.J. Byrne îl joacă pe Scott Levitt, avocatul companiei și partenerul junior de la American Century, ale cărui manevre legale și personalitate tăioasă pun la încercare răbdarea lui Richie; J.C. MacKenzie este Skip Fontaine, șeful departamentului de vânzări și partener la American Century, Birgitte Hjort Sørensen este Ingrid, care făcea parte din scena clubului Factory al lui Andy Warhol în anii ’60 și este fostă prietenă de-a lui Devon și Richie; Juno Temple o interpretează pe Jamie Vine, o asistentă ambițioasă, Jack Quaid este Clark Morelle; James Jagger apare în rolul lui Kip Stevens, fondatorul și solistul trupei de rock The Nasty Bits.
Primul sezon, ce va avea 10 episoade, are premiera pe 15 februarie și va putea fi urmărit pe HBO și pe HBO GO. Fiecare episod va fi difuzat la ora 04:00 și la 20:00.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns