Sezonul al treilea din 'Vele negre' va fi difuzat in premiera pe canalul Paramount

Din 24 ianuarie pornim din nou pe urmele piraților! Telespectatorii români pot viziona primul episod al celui de-al treilea sezon al serialului Vele Negre pe canalul Paramount, la câteva ore distanță de premiera americană.
Acțiunea celor 10 episoade are loc cu 20 de ani înaintea întâmplărilor din romanul lui Robert Louis Stevenson, “Treasure Island”. În noul sezon, publicul va face cunoștință cu o serie de personaje istorice, cum ar fi Blackbeard, unul dintre cei mai înfricoșători pirați din toate timpurile, interpretat de Ray Stevenson (Divergent, Thor).

vele_negre_1_63031500

Cel de-al treilea sezon al serialulul premiat la Emmy promite acțiune, momente tensionante și răsturnări de situație. Charles Town se află în plină distrugere, iar oamenii se tem din ce în ce mai mult de Căpitanul Flint. Campania sa de teroare atinge limitele nebuniei iar John Silver va încerca să readucă la suprafață latura umană a căpitanului. Cu Eleanor Guthrie scoasă din ecuație, Jack Rackham și Căpitanul Charles Vane se luptă să securizeze Nassau.

Pirații căpitanului Flint se luptă să-și apere teritoriul, aflându-se permanent sub amenințarea puterii centrale care urmărește să-i elimine. Povestea Velelor Negre continuă să fie marcată de intrigi politice, război, lupta pentru supraviețuire și supremație.

Din distribuția filmului nu lipsește Toby Stephens, în rolul magnificului căpitan Flint. Alături de el se află Hannah New în rolul lui Eleanor Guthrie și Luke Arnold ce îl portretizează pe John Silver. Ray Stevenson se alătură distribuției în rolul înfricoșătorului ‘Blackbeard’, care are aparent niște treburi nerezolvate cu rivalul său, căpitanul Charles Vain, interpretat de Zach McGowan. Serialul Vele Negre este creat de Jonathan E. Steinberg (Jericho, Human Target) și Robert Levine (Touch).

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Sezonul al treilea din 'Vele negre' va fi difuzat in premiera pe canalul Paramount

  1. Buna seara,nu va suparati pentru comentariu,dar orele la care se difuzeaza serialul „Vele Negre”,un film de exceptie,cum mai rar am vazut, mi se par total nepotrivite,adica la orele 23.00 si respectiv 04.00.Chiar nu se poate face nimic in privinta asta,pt schimbarea orelor de vizionare,deoarece,nu cred ca s-ar trezi cineva dimineata la 04,sa vada serialul,poate doar pensionarii,sa ca nu am mai putea viziona deloc acest serial,poate chiar singurul cel mai bun de pana acum . Va multumesc !

Lasă un răspuns