[Cronica de film] – Love, Rosie (2014)

Alex și Rosie au fost cei mai buni prieteni de la vârsta de cinci ani, așa că nu puteau fi potriviți unul pentru celălalt… sau puteau? Când vine vorba de iubire, viața și luarea deciziilor corecte, aceste două lucruri sunt dușmani de moarte. Filmul Love, Rosie a aparut pe 22 octombrie în Marea Britanie, avându-i ca protagoniști pe Lily Collins și Sam Claflin.

Mai jos aveti trailerul care îi descrie pe Rosie și Alex, fiind cei mai buni prieteni încă din copilărie, relația lor devenind din ce în ce mai strânsă cu fiecare zi, până când Alex primește vestea că familia sa va părăsi Dublinul, mutându-se în Boston. Devastați, cei doi își fac planuri pentru ca Rosie să aplice la colegii din Statele Unite. Aceasta reușește să intre la Universitatea Boston, Alex intră la Harvard, iar totul este stabilit, până când Rosie primește vestea care le va schimba viețile pentru totdeauna: este însărcinată cu un băiat cu care îl înlocuise odată pe Alex.

Planurile pentru colegiu, Alex și carieră îi sunt spulberate, iar ea rămâne în Dublin pentru a deveni o mamă singură, în timp ce Alex începe o carieră în medicină și o nouă dragoste în Boston. Dar destinul este un lucru straniu, iar în curând aceștia vor afla că soarta lor nu este încă pecetuită.

Recenzie

Despre Love, Rosie pot spune ca mi-a placut surprinzator de mult, avand in vedere cartea si povestea Ceceliei Ahern (Where Rainbows End- titlul original al cartii) care sunt foarte bune. Acest film m-a surprins in primul rand cu distributia si anume nu o credeam pe Lily Collins in rol de mama (clar nu arata a mama deloc si acest lucru nu l-a putut ascunde nici machiajul, nici hainele, nici regizorul) si Sam Claflin un romantic 🙂 insa nu au fost deloc rai, oricum povestea e putin mai diferita in carte insa in mare parte s-a pastrat un anumit fir iar finalul era cel putin de asteptat, cam cliseic :), per total va recomand acest film romantic, de dragoste, o comedie usoara cu niste personaje tinere si amuzante :),niste britanici tipici :), putin americanizati 🙂 .

P.S.: cititi cartile Ceceliei pentru ca este una din cele mai bune scriitoare irlandeze de carti de dragoste, amintiti-va de P.S. I Love You (la fel ca filmul din 2007) si aflati ca acea carte a scris-o la varsta de 16 ani si asta spune multe despre talentul ei.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

8 thoughts on “[Cronica de film] – Love, Rosie (2014)

  1. nu sunt fana filmelor romantice dar asta are nota buna pe imdb si actori simpatici as ca o sa ma uit, multumesc de sugestie 🙂

Lasă un răspuns