Grila de toamnă a celui mai nou operator de cinema din țară este plină de culoare

Pentru CINEMAX România, cel mai nou operator de cinema din țară, sezonul cinematografic de toamnă a început cu o combinație de proiecții de succes și evenimente programate pentru familii și copii. Desigur, operatorul păstrează măsurile de siguranță pentru ca fanii săi să se bucure de o experiență de neuitat.

„Cinematograful nostru este un loc sigur din punct de vedere al sănătății vizitatorilor și îi încurajăm pe toți cei care au un certificat digital să dea curs invitației noastre de a participa la proiecțiile și evenimentele noastră din toamnă. Fanii noștri pot să își cumpere bilete în avans și să-și planifice weekendurile din timp. Iar weekendul care vine, începem în forță cu o serie de evenimente dedicate familiilor. Iar proiecțiile vor avea loc cu o capacitate de 50% în sălile noastre de cinema” a spus Tomas Drobny, CEO CINEMAX.

Mai mult, sălile CINEMAX au cea mai recentă tehnologie de ventilație, sistemul putând circula volume mari de aer care asigură siguranța clienților prezenți la proiecții. Pe lângă confort, operatorul cinematografului lansează în această toamnă prețuri speciale pentru biletele vândute în fiecare marți, anunță proiecții de succes ale unor blockbustere mult așteptate, precum și evenimente care se desfășoară cu respectarea tuturor regulilor în vigoare.

„Programul nostru de toamnă este abordat cu responsabilitate și grijă pentru sănătatea tuturor care vor dori să ne facă o vizită. Nu ne-am schimbat procedurile de prevenire, informare și dezinfectare. Oferim un mediu confortabil și sigur atât pentru vizitatori și angajați, cât și pentru colaboratorii, furnizorii și partenerii noștri.” a completat Tomas Drobny, CEO CINEMAX.

În acest context, sălile de cinema s-au dovedit a fi unele dintre cele mai sigure locuri. Experiența cinematografică obligă vizitatorii să nu interacționeze prea mult, atenția lor fiind îndreptată spre ecranul din față, iar pe toată durata proiecțiilor toți vizitatorii trebuie să poarte masca pe nas și pe gură. Singura excepție este atunci când clienții se bucură de gustările sau de comenzile lor făcute în sălile VIP, dar există o distanță fizică între scaune. Bineînțeles, toți participanții trebuie să dețină certificatul digital european la intrare. Aceste măsuri reduc riscul transmiterii la minimum.

De aceea, cele mai așteptate filme din toamna anului 2021 vor fi disponibile cu reduceri și oferte pe măsură. După cum a anunțat, proiecțiile din fiecare marți, cu excepția avanpremierelor, au un preț fix de 14 RON, plus costuri suplimentare pentru tehnologia specială. Proiecțiile sălilor VIP vor costa doar 39 RON!

Vânzările de bilete pentru cel mai recent film James Bond pregătesc terenul prentru cea mai puternică revigorare a industriei cinematografice, care a fost lovită de pandemie. Filmul a fost amânat de cel puțin trei ori de la lansarea sa inițială planificată pentru aprilie 2020, deoarece pandemia de coronavirus a forțat cinematografele din întreaga lume să se închidă. CINEMAX proiectează atât filmul James Bond „No Time To Die”, cât și „Venom”, cu tehnologia și calitatea ATMOS. Iar fanii mai mici ai cinematografiei se pot bucura de „Boss Baby 2” sau „Familia Addams 2”.

De asemenea, fanii cinematografiei își pot planifica următoarea ieșire la avanpremiera anticipatului „Dune”, care va avea proiecția programată pe 20 octombrie. Alte rezervări pot fi făcute pentru a doua jumătate a lunii octombrie pentru proiecții precum „Halloween Kills”, pentru animația „Ron’s Gone Wrong” sau pentru filmul dedicat familiilor, „Le loup et le lion”.

 Nu în ultimul rând, CINEMAX a inclus, în programul său de toamnă,  duminica specială dedicată copiilor. În fiecare duminică, începând cu ora 11:30, copiii pot participa fie la proiecții cinematografice ale unor piese de teatru pentru copii, fie la un spectacol de magie susținut de magicianul Verdini. Programul de evenimente este foarte important, deoarece demonstrează că operatorul cinematografic continuă să-și revină puternic de la redeschidere și că operațiunile sale rezistă în fața adversităților.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns