Sex Education | Sezonul 3 | Trailer oficial

În acest nou an școlar, Otis are parte de experiențe sexuale ocazionale, Eric și Adam au, oficial, o relație, iar Jean așteaptă un copil. Hope, noua directoare a școlii (interpretată de Jemima Kirke), încearcă să readucă spiritul excelenței la Moordale, Aimee descoperă feminismul, Jackson se îndrăgostește și încă mai plutește în aer amenințarea unui mesaj vocal rătăcit. Pregătește-te pentru angajamente, fenomene bizare, prăjituri care amintesc de organele sexuale și pentru mult mai multe momente cu doamna Groff.

Printre noii actori ai acestui sezon se numără Jason Isaacs care îl interpretează pe Peter Groff, fratele mai mare al domnului Groff, mai de succes, dar nu foarte modest; artistul și compozitorul, Dua Saleh, care se alătură distribuției în rolul de debut, interpretând personajul Cal, primul/prima student/a nonbinar/ă de la Moordale; și Indra Ové, care o interpretează pe Anna, mama adoptivă a lui Elsie.

Serialul îi are în distribuție pe Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar și Jim Howick.

Seria este creată și scrisă de Laurie Nunn și produsă de Eleven. Echipa de scenariști îi include de asemenea și pe Sophie Goodhart, Selina Lim, Mawaan Rizwan, Temi Wilkey și Alice Seabright, cu material suplimentar de la Jodie Mitchell. Sezonul 3 este regizat de Ben Taylor și Runyararo Mapfumo. Laurie Nunn, Ben Taylor și Jamie Campbell sunt, de asemenea, producători executivi.

Sex Education revine pe Netflix pentru al treilea sezon pe 17 septembrie 2021, cu 8 episoade noi

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns