[Cronica de film] – Child’s Play (2019)

Cu siguranta ati auzit de Chucky, papusa care chinuie copii. Ei bine, anul acesta s-a facut o noua ecranizare dupa horrorul classic din 1988. Cum nu am mai vazut de ceva vreme un film horror am decis sa vad Child’s Play (Jucaria ucigasa).

Nu pot spune ca e chiar un horror deoarece am vazut copii in sala, ceea ce m-a surprins destul de mult.

In centrul povestii o avem pe Karen, o mama singura care ii face cadou de ziua fiului ei Andy o jucarie. O papusa pe nume Buddi fara sa-si dea seama ca jucaria ascunde un secret teribil. Papusa nu e doar o jucarie, ci un produs cu inteligenta artificiala. Poate sa controleze termostate, vehicule, aspiratoare. Are mai multe moduri de a ucide. Spre deosebire de alte filme, acest nou Chucky devine rau pentru ca interactioneaza cu oamenii si intelege cum se comporta ei. Vrea să facă ceva ce el crede că e bun, însă comportamentul lui se bazează pe impuls (și o înțelegere limitată a lumii). De acolo, lucrurile iau o întorsătură întunecată.

Nu stiu ce a fost in mintea mea sa vad acest film pentru ca nu mi s-a parut cine stie ce capodopera horror. Are cateva scene pline de sange si cruzime insa, nu m-a dat pe spate. Filmul este nerecomandat copiilor sub 15 ani si asa cum a mai zis cineva pare mai mult o comedie neagra decat un film horror. Ceea ce mi-a placut a fost scena finala in care Andy a fost nevoit sa o salveze pe mama sa din mainile lui Chucky. A fost o adevarata confruntare intre Andy si Chucky terminadu-se cu un final fericit.

Filmul ruleaza in cinematografe din 28 iunie, distribuit de Ro Image

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica de film] – Child’s Play (2019)

Lasă un răspuns