Două seriale de excepție revin în această lună: „Marile minciuni nevinovate” și „Povestea slujitoarei”. La acestea se adaugă filmul „Deadwood”, bazat pe serialul original HBO cu același nume. Îți prezentăm câteva dintre titlurile pe care le vom avea din iunie.

DEADWOOD – 01.06

Locuitorii din Deadwood sărbătoresc aderarea statului Dakota de Sud la Uniune, iar Al, proprietarul unui bar, intră în conflict cu șeriful Bullock.

POVESTEA SLUJITOAREI – III – 06.06

La finalul sezonului trecut, mătușa Lydia a fost atacată cu un cuțit, soarta ei fiind incertă. Acest lucru însă i-a permis lui Emily să fugă.

MARILE MINCIUNI NEVINOVATE – II – 10.06

Meryl Streep se alătură distribuției de excepție în rolul soacrei lui Celeste și este în căutarea unor răspunsuri legate de moartea fiului său.

EUFORIA – 17.06

Talentata artistă Zendaya o interpretează pe Rue, o tânără dependentă de droguri care se confruntă cu probleme legate de sex, social media și prietenie.

ORAȘUL DE PE COLINĂ – 17.06

Acțiunea acestei drame se petrece la începutul anilor 1990 și este povestea imaginară a „Miracolului din Boston”, având în prim-plan o familie de hoți care a reușit să eludeze sistemul de justiție.

TEORIA BIG BANG – XII – 29.06

Nu rata ultimul sezon emoționant al acestui serial de succes. Ia-ți adio de la simpaticii fizicieni și de la femeile care le-au fost alături.

Un comentariu la „Șase premiere pe care nu ar trebui să le ratezi în iunie pe HBO Go

Lasă un răspuns

Articolul următor

,,N-ai şanse, frate!”, e seara fetelor la cinema: comedie, romantism şi cadouri incluse!

Dum iun. 23 , 2019
Charlize Theron revine pe marile ecrane şi este mai încântătoare ca niciodată în comedia ,,N-ai şanse, frate!”, un film cu replici perfecte şi situatii pe […]
%d blogeri au apreciat: