Trailere pentru The Handmaid’s Tale si Big Little Lies

The Handmaid’s Tale III – Premiera pe HBO Go pe 6 iunie, primele 3 episoade
Serialul prezintă viața unei femei obligate să trăiască pe post de concubină într-o dictatură teocrată din viitorul apropiat, în Gilead, cunoscut anterior ca Statele Unite. Acolo, drepturile fundamentale ale femeilor nu există.
 
Bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, serialul prezintă povestea vieții în distopia din Gilead, o societate totalitară cunoscută în trecut ca Statele Unite. Confruntându-se cu dezastre naturale și o rată descendentă a nașterii, Gilead este condus de un fundamentalism bolnav, care impune întoarcerea la valorile tradiționale. Cum este una din ultimele femei fertile rămase, Offred (Elizabeth Moss) este o slujitoare în casa Comandantului, una din castele de femei forțate să se supună sexual, ca o ultimă încercare disperată de a repopula lumea. În această societate terifiantă, Offred trebuie să navigheze între Comandanți, crudele lor Soții, Martele domestice și colegele ei Slujitoare, unde toată lumea ar putea fi spion pentru Gilead. Singurul ei scop este să supraviețuiască și să găsească fiica ce i-a fost furată.
 
Trailer

Big Little Lies II – Premiera pe HBO Go pe 10 iunie

Bazat pe bestseller-ul lui Liane Moriarty și cu Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley în rolurile principale, acest serial spune povestea a trei mame ale căror vieți aparent perfecte se dezintegrează, până se ajunge la crimă.

Serialul „Marile minciuni nevinovate”, cu Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz și Meryl Streep, se întoarce cu al doilea sezon. La suprafață, totul pare în regulă în orașul Monterey, din California. Mamele continuă să iubească la nebunie, tații să susțină, copiii sunt în continuare adorabili și casele sunt la fel de frumoase. Însă noaptea strângerii de fonduri a schimbat totul, iar comunitatea jelește, în timp ce „cele cinci din Monterey”, Madeline, Celeste, Jane, Renata și Bonnie, se apropie pentru a-și vindeca viețile distruse. Noul sezon explorează caracterul malign al minciunilor, rezistența prieteniilor, fragilitatea căsătoriei și, bineînțeles, sălbăticia vicioasă a creșterii copiilor. Relațiile se vor destrăma, loialitățile se vor eroda și potențialul pentru răni emoționale și corporale va pluti în aer.
 
Trailer

 

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns