Evenimentul de lansare Dunkirk la IMAX Cinema City

Cea mai recenta productie semnata de reputatul regizor Christopher Nolan, superproductia Dunkirk a fost urmarit marti seara, in avanpremiera, de presa si vedete in format IMAX la Cinema City din AFI Cotroceni. Camarazii de la Deutsches Freikorps au oferit invitatilor un moment special si, respectand istoria si uniforma militara germana, i-au introdus in atmosfera povestii construite de Nolan.

Printre prezente la evenimentul de lansare de la Cinema City s-au numarat: Ada Condeescu, Lora si Ionut Ghenu, Matteo, Kamara si fiica lui, Mihai Chitu, Andrei Leonte, Irina Margareta Nistor si Laurentiu Ionescu (Trupa Simplu). Genialul regizor si-a demonstrat inca o data talentul si a montat pe marile ecrane o fila de istorie plina de emotie, tensiune, sensibilitate si realism. Dunkirk intra in cinematografele din toata tara din 21 iulie.

Actiunea surprinde trupele britanice si ale aliatilor inconjurate de inamici pe plaja franceza si fortate sa faca fata unui asalt aproape imposibil de rezistat. Dunkirk reuneste o distributie impresionanta din care fac parte actorii Tom Hardy („Mad Max: Drumul furiei”), Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy si debutantul Harry Styles (One Direction). Filmul este produs de Christopher Nolan si Emma Thomas, iar Jake Myers este producator executiv.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns