[Recomandari] 3 seriale pe care sa le urmaresti vara asta

E pacat sa stai vara in casa, dar unele seriale sunt atat de bune incat nu-ti prea vine sa te mai dezlipesti de monitor. Iata 3 seriale care merita urmarite vara asta:

Riverdale


Riverdale este un oras aparent linistit, unde toti se cunosc intre ei. Dar lucrurile sunt date peste cap in momentul in care un membru al echipei de fotbal a liceului este gasit mort in rau. Din acest punct, toata lumea pare suspecta si toti par sa aiba secrete care nu vor sa fie aflate. Serialul urmareste viata lui Archie, Veronica, Betty si a prietenilor lor, care exploreaza intunericul si ciudatenia orasului Riverdale si incearca sa descopere ce s-a intamplat.
Cu: KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse,  Marisol Nichols, Madelaine Petsch, Ashleigh Murray, Mädchen Amick, Luke Perry

Personaj preferat: Jughead Jones (Cole Sprouse)

Cuplul preferat: #Bughead (Betty Cooper si Jughead Jones)

Trailer

13 Reasons Why


13 Reasons Why este un serial american de dramă și mister, bazat pe romanul din 2007, Thirteen Reasons Why, al lui Jay Asher. A fost adaptat de Brian Yorkey pentru Netflix. Serialul îl urmărește pe studentul Clay Jensen, și pe prietena sa, Hannah Baker, care se sinucide după ce suferă o serie de circumstanțe demoralizatoare, la care au fost implicate anumite persoane din liceul la care cei doi frecventează. O cutie cu casete înregistrate de Hannah înainte de a se sinucide dezvăluie 13 motive pentru care ea a ales să-și încheie viața.
Cu: Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro,  Alisha Boe, Brandon Flynn,
Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves, Derek Luke, Kate Walsh.

Trailer

Orphan Black

Orphan Black o are în centrul atenției pe descurcăreața și certata cu legea Sarah. După ce este martoră la sinuciderea unei femei cu care seamănă ca două picături de apă, Sarah îi fură acesteia identitatea. La început, eroina se așteaptă să-și rezolve problemele și să înceapă o nouă viață cu ajutorul banilor femeii decedate, dar se va trezi într-un labirint de intrigi și curând își va da seama că extraordinara asemănare dintre ea și sinucigașă are o explicație ieșită din comun.
Cu: Tatiana Maslany, Dylan Bruce, Jordan Gavaris, Kevin Hanchard, Michael Mando, Maria Doyle Kennedy, Évelyne Brochu, Ari Millen, Kristian Bruun, Josh Vokey.

Trailer

Written by

548   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Recomandari] 3 seriale pe care sa le urmaresti vara asta

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Blogul unei cinefile

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura