Cum a fost la Nerve Party 🎉

Vineri, 16 septembrie, Freeman Entertainment a dat startul petrecerii tematice ‘Nerve’.  Atunci cand am acceptat invitatia mi s-a propus sa aleg intre a fi ‘player’ sau ‘watcher’ . Bineinteles, am acceptat imediat sa ma bag la provocari si premii :). In caz ca nu stiti despre ce vorbesc, va invit sa urmariti filmul sau sa va apucati sa cititi cartea. Pentru ca eu am un program foarte incarcat la munca, credeam ca nu voi putea ajunge la party dar s-a nimerit sa fiu libera in ziua respectiva.
Nu vreau sa o mai lungesc, va voi spune pe scurt cam ce s-a intamplat la party. Au fost probe aproximativ ca in film. Jocul a inceput cu un citat dintr-un film unde trebuia sa ghicim de unde e. Proba nu a fost asa de grea ca am ghicit imediat de unde face parte citatul. Proba a doua a constat in schimbarea unui articol vestimentar cu cel de langa noi. Langa mine se afla Kamara asa ca i-am dat camasa mea si el pe al lui :)). A treia proba trebuia sa sarutam pe cineva timp de 5 secunde. Nu am ajuns in finala, dar a fost o experienta minunata alaturi de oameni faini si pusi pe distractie. Eu m-am simtit tare bine si sper sa mai fiu provocata.
Evenimentul a avut loc in Stone Club, o locatie plina de personalitate, istorie si bun gust, situata in centrul capitalei si perfecta pentru petreceri restranse. Multumesc Freeman Entertainment pentru invitatie!

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns