TNT a comandat al patrulea sezon din „Ultima Navă”

TNT a anunțat că drama de succes Ultima Navă se va întoarce cu cel de-al patrulea sezon.

TNT a comandat cel de-al patrulea sezon Ultima Navă, sezon care va avea premiera în 2017. Serialul îi aduce în prim-plan pe Eric Dane, Adam Baldwin și Bridget Regan, dar și o mulțime de alte nume, printre care Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Jocko Sims, Charles Parnell, Christina Elmore, Bren Foster sau Kevin Michael Martin.
Bazat pe romanul lui William Brinkley, Ultima Navă prezintă o lume devastată de o pandemie fără precedent, care ucide 80% din populația planetei. Echipajul navei se află printre unicii supraviețuitori iar, acum, căpitanul Tom Chandler (Eric Dane) și echipa sa trebuie să confrunte realitatea: ar putea fi singurii supraviețuitori.
Aflat la cel de-al treilea sezon la TNT România, serialul Ultima Navă este unul dintre programele de top TNT. Premiera celui de-al treilea sezon al seriei a avut loc luni, 20 iunie, la doar o zi distanță față de lansarea din Statele Unite ale Americii.
Serialul Ultima Navă este produs de Platinum Dunes și îi are ca producători pe Michael Bay (Transformers, Pearl Harbor), Brad Fuller (Noaptea judecăţii) și Andrew Form (Țestoasele Ninja), lista de producători continuă cu nume ca Hank Steinberg (Dispăruți fără urmă), Steven Kane (Aproape de adevăr), Paul Holahan sau Michael Katleman.

Written by

544   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns