[Cronica de film] – Jason Bourne (2016)

jason-bourne-110923l-1600x1200-n-c3c581a6

  • Regia: Paul Greengrass
  • Scenaristi: Paul Greengrass și Christopher Rouse.
  • Distribuție: Matt Damon, Alicia Vikander, Tommy Lee Jones
  • Distribuitor: Ro Image
  • Dată lansare: 29 iulie 2016
  • Sinopsis: Matt Damon se întoarce în Jason Bourne, în cel mai memorabil rol din cariera sa. Paul Greengrass, regizorul a două dintre filmele din serie, Supremația lui Bourne și Ultimatumul lui Bourne, se întoarce, de asemenea, în fruntea echipei din spatele camerelor de filmat, pentru a regiza noul capitol care îl găsește pe protagonist forțat să iasă din umbră.

 

Recenzie

Franciza ”Bourne” a inceput cu ”The Bourne Identity” in 2002, apoi a continuat cu ”The Bourne Supremacy” in 2004 urmat de ”The Bourne Ultimatum” in 2007.

In 2012 a aparut ” The Bourne Legacy” cu Jeremy Renner in rolul principal. Nu consider ”The Bourne Legacy” o parte a acestei francize deoarece Matt Damon nu a fost inclus in acest proiect si pentru ca mi s-a parut cel mai slab din serie. ”The Bourne Identity” a fost cel mai tare film de actiune pe care eu l-am vazut la momentul respectiv. Continuarile au fost la fel de bune ca si primul film , desi nu au mai avut aceleasi vibe. Despre ultimul film nu voi dezvalui foarte multe pentru ca nu vreau sa va stric farmecul filmului asa ca cel mai bine e sa va duceti voi la cinema sa-l vedeti.

Sa vorbim despre Jason Bourne. Este regizat de Paul Greengrass (regizorul ultimelor filme din seria Bourne: The Bourne Supremacy si The Bourne Ultimatum)  bazat pe un scenariu scris de Greengrass si Christopher Rouse. In film Bourne stie cine este el, se vindeca de amnezie si este dispus sa afle tot adevarul despre trecutul sau. Fiind un film de actiune nu puteau lipsi scenele de lupta, cursele de masini si schimburile de focuri.

”Jason Bourne” are o distributie solida ( Matt Damon, Alicia Vikander, Tommy Lee Jones), un plot foarte bun, un scenariu decent, nu contine clisee, multa actiune si efecte vizuale de exceptie. Daca ti-a placut seria Bourne, eu zic sa-i dai o sansa acestui film.

”Jason Bourne” a intrat in cinematografe din 29 iulie, distribuit de Ro Image.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica de film] – Jason Bourne (2016)

Lasă un răspuns