[Cronica de film] – Skiptrace (2016)

skiptrace-121856l-1600x1200-n-312d54aa

  • Regia: Renny Harlin
  • Scenaristi: Jay Longino, BenDavid Grabinski
  • Distribuție:  Jackie Chan, Fan Bingbing, Johnny Knoxville
  • Distribuitor: Ro Image, ProRom Distribution
  • Dată lansare: 22 iulie 2016

 

Recenzie

Skiptrace e povestea lui Bennie Chan (Jackie Chan), un detectiv din Hong Kong care e pe urmele infamului șef al mafiei Victor Wong de peste un deceniu. Când nepoata lui Bennie, Samantha (Bingbing Fan), intră în belele cu sindicatul crimei condus de Wong, Bennie se decide să-l găsească pe cel din cauza căruia a ajuns Samantha în această situație. Acesta e nimeni altul decât șmecherașul cartofor Connor Watts  (Johnny Knoville)
Filmul e o capodopera a lui Jackie Chan–presarat cu scene de lupta si mult umor acesta fiind distractiv. Aș recomanda foarte mult acest film pentru ca il are in prim plan pe Jackie Chan care apare pe marele ecran  dupa  o lunga perioada de timp. Povestea este destul de bine structurata, nimic nu e plictisitor, peisajul e unul foarte frumos (Mongolia, desertul Gobi, etc), cu diferite grupuri culturale, cu scene pline de acțiune, cu linii de amuzament si cu o intorsatura neașteptată la finalul filmului.

Fanii filmelor cu Jackie Chan și cei care doresc un film relaxant după o zi de muncă ii indemn sa mearga si sa vizioneze filmul SkipTrace.

Filmul intra in cinematografe din 22 iulie si este distribuit de Ro Image.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns