[Cronica de film] – The Shallows (2016)

the-shallows-682823l-1600x1200-n-17590392

  • Regia: Jaume Collet-Serra
  • Scenariul: Anthony Jaswinski
  • Distribuție: Blake Lively
  • Distribuitor: InterCom Film
  • Dată lansare: 15 iulie 2016
  • Sinopsis:  În captivantul thriller Din Adâncuri, Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb. Deşi ea se află la doar 200 metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem, care-i va pune la încercare ingeniozitatea, calităţile şi stăpânirea de sine.

 

Recenzie

”The Shallows” este un film care m-a surprins foarte tare, fiind cel mai bun film cu rechini de la ‘Jaws’ incoace, desi, filmele cu o astfel de tema, nu sunt receptionate pozitiv de spectatori.
Acest film are un  buget de 17 milioane de dolari, iar durata de 85 de minute prezinta o actiune compacta, care transmite stari  tensionate,  de teama si care va ține cu siguranta, privitorul lipit de ecran. Actrita Blake Lively  are un rol important si interesant fiind nevoita sa joace in film fara sa vorbeasca, lucru greu de facut dar care ii face personajul sa fie in centrul atentiei iar pe spectatori sa isi doreasca ca ea sa supravietuiasca.  Filmul este incredibil de inteligent iar regizorul Jaume Collet- Serra merita toate laudele pentru acest film clasic.
Rechinul este absolut terifiant și modul în care Lively este capabila sa-i faca fata, desi nu este pregatita si de cele mai multe ori luata prin surprindere, nu e numai inteligent, dar e credibil. Povestea este simpla, previzibila, credibila și elegant executat incat nu este nici o scena irosita.
The Shallows este cea mai mare surpriza a anului deoarece acesta este plin de actiune si suspans, cu un rol extraordinar al actritei Blake Lively, decor frumos, o uimitoare poveste de vointa si de supravietuire, un rechin  urias si foarte înfricoșător fac din acest film unul care merita vizionat.

”The Shallows” a intrat in cinematografe de vineri, distribuit de InterCom Film

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns