[Cronica de film] – Independence Day: Resurgence (2016)

 

  • independence-day-resurgence-536986l-1600x1200-n-e5914ffcRegia: Roland Emmerich
  • Scenaristi: Roland Emmerich, Dean Devlin,  Nicholas Wright,  James A. Woods,  James Vanderbilt
  • Distribuție: Vivica A. Fox, Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman
  • Dată lansare: 24 iunie
  • Sinopsis: După ce Ziua Independenței a redefinit genul filmului eveniment, următorul capitol oferă un spectacol global la scară inimaginabilă. Folosind tehnologie extraterestră recuperată, națiunile de pe Pământ au colaborat la un proiect de apărare imens pentru protejarea planetei. Însă nimic nu ne poate pregăti pentru forța avansată și fără precedent a extratereștrilor. Numai ingenuitatea câtorva bărbați și femei curajoși poate salva lumea noastră de la dispariție.

Recenzie

Povestea de astazi a Zilei Independentei continua. Presedintele Whitmore (alias Bill Pullman) va scrie istorie si dupa 20 de ani de la primul atac. Ziua Independentei de azi va fi altfel. Lupta va fi mai apriga. Iar Regina extraterestra are armele necesare sa atace si sa momeasca specia umana. Cu toate ca arme umane sunt numeroase, acestea nu au efect. Insa, inteligenta oamenilor de stiinta Levinson (alias Jeff Goldblum) si a doctorului Brakish Okun care a stat in coma 5300 de zile, dar care se trezeste tocmai pentru a ajuta omenirea sa nu piara.  Inteligenta lor si spiritul de echipa al tinerilor fac din Filmul Ziua Independentei: Renasterea o pelicula care merita vazuta. Iubirea semenilor, prietenia, curajul, responsabilitatea sunt printre armele prin care putem trece de o alta Zi. De asemenea, chiar si atunci cand pare ca nu avem speranta, ea apare de la seamanul nostru. Egal noua. Iar noi egal lui.O actiune plina de efecte speciale, trecerea din spatiul uman pe nava extraterestra te face sa nu mai ai aer. Dincolo de toate armele, credinta si increderea unii in altii fac o arma letala. In concluzie, merita vazut. E science fiction-ul care continua prima parte din Ziua Independentei. Specia umana poate sta linistita. Mai urmeaza o alta Zi.
”Independence Day: Resurgence ” intra in cinematografe din 24 iunie, distribuit de Odeon Film.
Trailer
Prezentare
Numele meu este Simona si uneori gandurile vorbesc in locul meu. Alteori, faptele. Insa dincolo de toate, raman inima si mintea indreptate spre oameni. vad in arta un mijloc de exprimare in care omul ar trebui sa se regaseasca. Ma gasiti pe blogul meu Bazar dar si pe Facebook
 

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica de film] – Independence Day: Resurgence (2016)

Lasă un răspuns