Premierele cinematografice ale lunii iulie

Luna iulie vine în forță cu filme pe care le-am așteptat tot anul, de la continuări ale unor serii populare, la filme cu povești noi. Tot ce mai rămâne de făcut este să ocupăm sălile răcoroase ale cinematografelor și să alegem o peliculă care să fie exact pe gustul nostru, fie că preferăm filme SF, de acțiune sau de animație.

Central Intelligence (Ro Image) – 1 iulie

Central Intelligence

Sinopsis:

Povestea unui tocilar de care toți își râdeau pe vremuri, care acum e un agent CIA letal (Johnson), și care se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu.Pentru că e pe urmele unui caz top secret, îl ia cu forța partener pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată. Înainte de a se prinde în ce s-a băgat, contabilul își dă seama că e prea târziu să mai iasă, așa că se lăsa târât în cele mai periculoase schimburi de focuri, urmăriri cu mașina și spionaj cu risc mortal.

Trailer

The Conjuring 2 (Freeman Entertainment) – 1 iulie

the-conjuring-2-950975l

Sinopsis:

Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în rolurile soţilor Warren care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor. Aceştia ajung în nordul Londrei pentru a ajuta patru copii şi mama lor care locuiesc într-o casă bântuită de spirite malefice terifiante.

Trailer

Me Before You1 iulie

me-before-you-242055l-1600x1200-n-e4bb90f0

Sinopsis:

Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

Trailer

Mike and Dave Need Wedding Dates (OdeonFilm) – 8 iulie

Mike-and-Dave-Need-Wedding-Dates-Poster

Sinopsis:

Doi frați dau anunțuri pentru a găsi o pereche de fete ca să fie invitatele lor la o nuntă.

Trailer

The Purge: Election Year ( Ro Image) – 8 iulie

The Purge - Election Year

Sinopsis:

NOAPTEA JUDECĂȚII. ALEGERILE este cel de-al treilea capitol din seria care a cunoscut un succes exploziv de încasări, de peste 200 de milioane de dolari pe plan internațional.

Trailer

Bone TomahawkPARLUX Entertainment) – 8 iulie

bone-tomahawk-464783l-1600x1200-n-2c5a821e

Sinopsis: 

Un individ aflat în afara legii conduce, în mod accidental, un grup de canibali siniştri către pașnicul oraș Bright Hope. Ajunşi aici, aceştia răpesc mai mulți coloniști, printre care şi soția unui fermier local. Fermierul își ignoră piciorul rupt şi se alătură echipei de salvare formată din şerif, bătrânul său ajutor şi un pistolar cu voinţă de neclintit. Ce urmează după aceasta este o adevarată călătorie în Iadul de pe Pământ, în care eroii noştri vor înfrunta un inamic a cărui cruzime nu cunoaște limite. Acțiunea filmului are loc la mijlocul anilor 1800, la granița de astăzi dintre Texas și New Mexico. Kurt Russell conduce o distribuţie all-star, în acest thriller curajos, plin de acțiune, care ne povesteşte cronica unei misiuni de salvare terifiante din Vestul Sălbatic.

Trailer

The Legend of Tarzan (Freeman Entertainment) – 8 iulie

tarzan-617184l-1600x1200-n-570138a8

Sinopsis:

Au trecut ani și ani de când cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viață rafinată alături de soția sa, Jane (Robbie). De această dată, a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conștient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie și răzbunare și pus în mișcare de căpitanul Leon (Waltz). Însă căpitanul și acoliții lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale să dezlănțuie.

Trailer

Ice Age: Collision Course (OdeonFilm) – 15 iulie

ice-age-collision-course-278795l-1600x1200-n-b5edbdf8

Sinopsis:

Acțiunea este declanșată de nimeni altul decât Scrat, care ajunge în Spațiu și declanșează o succesiune de evenimente care nu sunt neapărat de bun augur pentru îndrăgiții eroi Ice Age.

Trailer

Star Trek Beyond (Ro Image)22 iulie

Star Trek Beyond

Sinopsis:

“Star Trek Dincolo de Infinit”, multa șteptatul nou capitol din franciza Star Trek creată de Gene Roddenberry, și reimaginată de J.J. Abrams în 2009, duce echipa navei Enterprise mult dincolo de spațiul explorat, unde va avea de înfruntat un nou inamic misterios, care va pune la încercare echipajul, dar și tot ce înseamnă principiile pe care se bazează Federația.

Trailer

Ghostbusters (InterCom Film) – 29 iulie

ghostbusters-iii-943932l

Sinopsis:

 Reboot-ul marca Sony a filmului din 1984 pune rucsacurile protonice și lansatoarele de particule pe umerii Melissei McCarthy, ai lui Kristen Wiig, Leslie Jones și Kate McKinnon. În comedia semnată de Paul Feig mai joacă arătosul Chris Hemsworth, plus Michael Kenneth Williams și Cecily Strong. Dacă fantasy-ul va avea succes, va pava calea altor remake-uri după filme celebre, de data aceasta cu o distribuție integral feminină.

Trailer

Jason Bourne ( Ro Image)- 29 iulie

jason_bourne_ver3_xlg

Sinopsis: 

Matt Damon se întoarce în Jason Bourne, în cel mai memorabil rol din cariera sa. Paul Greengrass, regizorul a două dintre filmele din serie, Supremația lui Bourne și Ultimatumul lui Bourne, se întoarce, de asemenea, în fruntea echipei din spatele camerelor de filmat, pentru a regiza noul capitol care îl găsește pe protagonist forțat să iasă din umbră.

Alături de Matt Damon îi vom vedea pe Alicia Vikander, Vincent Cassel și Tommy Lee Jones, și ne vom reîntâlni cu Julia Stiles. Producători sunt Frank Marshall și Jeffrey Weiner, de la Captivate Entertainment, alături de Greengrass, Damon, Gregory Goodman și Ben Smith. Bazat pe personajele create de Robert Ludlum, scenariul e scris de Greengrass și Christopher Rouse.

Trailer

Bad Moms ( Freeman Entertainment) – 29 iulie

rs_634x939-160429071038-634-Bad-Moms-JR-042916

Sinopsis:

Scenariștii filmului „The Hangover” revin cu o noua comedie genială- „Bad Moms”. In rolurile principale: Mila Kunis, Kristen Bell și Kathryn Hahn. Kunis o interpretează pe Amy, o femeie cu o viață perfectă – o căsnicie frumoasă, copii deștepți și o carieră prosperă. Cu toate acestea, rolul de mamă poate fi destul de stresant pentru protagonistă, așa că se împrietenește cu două alte mămici și pornesc într-o misiune de a distruge toate miturile despre mamele convenționale.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Premierele cinematografice ale lunii iulie

Lasă un răspuns