[Cronica de film] – Hotel Transylvania 2 (2015)

Acest film de animaţie regizat de Genndy Tartakovsky este cu adevărat hilar şi a lăsat publicul și pe mine râzând cu voce tare. “Hotel Transylvania 2” este continuarea succesului din 2012, “Hotel Transylvania”. Dacă nu aţi văzut primul film, daţi-i o şansă şi sequel-ului pentru că eu cred că este mult mai bun ca originalul. Personajul meu favorit  de departe este Dracula (Adam Sandler), deoarece este un personaj mai special.  El este iubitor, iertător şi poate, doar un pic mai crazy uneori. Acest film mă face să îmi doresc şi eu un bunic ca el pentru că este atât de puternic şi iubitor.
Relaţia dintre Dracula şi fiica sa, Mavis (Selena Gomez) este atât de fumoasă şi de neuitat. Mavis rămâne însărcinată şi dă naştere unui băieţel pe nume Dennis. Legătura puternică între Dennis şi bunicul vampir Dracula este relaţia mea preferată din film, pentru că dragostea lor este atât de puternică, chiar dacă este greu pentru Dracula să accepte că nepotul său este pe jumătate om. Dracula este preocupat de faptul că nepotul său nu dă semne că el va fi vampir, aşa că face tot posibilul să-l ajute pe Dennis să se transforme într-un vampir. Va fi Dennis mai mult ca şi mama sa, care este vampir, ori va rămâne om la fel ca tatăl său?
Efectele speciale sunt remarcabile si m-am bucurat de toate lucrurile diferite pe care le-au făcut cu animaţia. Mesajul acestui film este că

ORICÂT DE DIFERIT ESTE CINEVA, TREBUIE SĂ-L ACCEPTAM AŞA CUM ESTE.

Această animație m-a făcut să îmi dau seama cât de important este să accepți diferența. Publicul ţintă pentru Hotel Transylvania  este pentru oricine care vrea să râdă şi să aibă parte de un moment bun. Recomand acest film pentru vârstele cuprinse între 5 şi 18 ani, deoarece unele dintre scene ar putea fi un pic înfricoşătoare pentru unii copii. Recomand să fie văzut 3D pentru că este o experienţă foarte cool şi pentru că filmul este hilar.
Eu, ca adult, m-am bucurat de vizionarea acestei animații excelente. Dacă sunteţi în căutarea unui film de comedie-aventură cu acţiune perfectă de la început până la sfârşit, atunci ar trebui să vedeţi această capodoberă cinematografică.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica de film] – Hotel Transylvania 2 (2015)

Lasă un răspuns