[Cronica de film] – Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)

teenage-mutant-ninja-turtles-out-of-the-shadows-800080l-1600x1200-n-aaad285e

  • Regia : Dave Green
  • Scenaristi: Kevin Eastman, Peter Laird
  • Distributie: William Fichtner, Pete Ploszek, Noel Fisher, Megan Fox, Jeremy Howard, Brian Tee, Alan Ritchson, Stephen Amell
  • Distribuitor: Ro Image
  • Data de lansare: 3 iunie 2016
  • Sinopsis: Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell).

    După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), și cu două “gorile” cu minte puțină, Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly), pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială. Dar Țestoasele se trezesc față în față cu un rău și mai mare decât Shredder, cu un plan și mai periculos: infamul Krang.

Recenzie

Te avertizez! Urmeaza un Material recomandat tuturor copiilor si adultilor! 

Left to right: Donatello, Michelangelo, Leonardo and Raphael in Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows from Paramount Pictures, Nickelodeon Movies and Platinum Dunes Productions
Testoasele Ninja 2 este un film in care se continua aventurile fratilor Testoase Ninja: Donnie, Ralph, Leo si Mickey. Filmul este regizat de Dave Green, cel care a realizat SF-ul ”Earth to Echo”. Chiar si cei care nu au fost la primul film se prind ca Shredder si Clanul Piciorului sunt „the bad guys”.
Interesant e ca la un moment dat, ai impresia ca ai mai vazut personajele pe undeva. De exemplu, Stephen Amell, tipul simpatic din ARCASUL!! Pentru fanele ARCASULUI… merita!  Iar pentru tipi, Megan Fox (alias reporterita April O’Neil) poate fi un motiv interesant sa o vada in actiune.
Actiunea incepe cand Shredder este eliberat, iar teleportarea doctorului S nu reuseste, pentru ca apare Krang… un alt personaj malefic. Interesant in desfasurarea actiunii este ca desi au personalitati diferite, cei 4 frati reusesc sa fie uniti, iar totul sa fie in beneficiul omenirii. Dr. Baxter Stockman (alias Tyler Perry), și cu două slugi umane -si animale- cu minte puțină, Bebop (alias Gary Anthony Williams) și Rocksteady (Stephen Farrelly) il ajuta pe Shredder in adunarea celor doua Portaluri ramase – cel din Muzeul din New York si Brazilia … normal, trecand prin niste „alte provocari” – de orgolii si umbre. Dr. Baxter Stockman – cel cu teleportarea- dovedeste cat de mic este omul in fata lacomiei. Desi este inteligent, nu are nicio virtute, niciun dram de omenie in el. In umbra calculelor sau stiintei, au ramas un gol si un ras malefic- pe care nu-l poti uita. sau amuza.
Testoasele Ninja vor trebui sa castige increderea oamenilor – care ii considera „monstri” si deci…. sunt mai multe „umbre” – sensuri. Pentru ca titlul complet al filmului este „In afara umbrelor”.

Motivele pentru care sa mergi la Testoasele Ninja 2?

Actiune bine lucrata, efecte speciale – pentru fanii efectelor speciale chiar… merita, pentru ideea ca onoarea trebuie sa treaca dincolo de orgolii sau „De specie” – politia vs testoasele ninja. Pentru ca desi suntem adulti sau ne dorim sa fim adulti, fiecare dintre noi ne dorim un erou. Un erou din umbra, care sa aiba grija de noi si care sa fie atunci cand speranta ramane dincolo de umbre.

teenage-mutant-ninja-turtles-2-991156l-1600x1200-n-d21df681

”Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows” intra in cinematografe din 3 iunie in format 3D si 2D digital, distribuit de Ro Image.

Trailer

Articol scris de Simona, o gasiti si pe pagina de facebook a blogului ei Blue Henrietta.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

2 thoughts on “[Cronica de film] – Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)

Lasă un răspuns