[Cronica de film] – The Nice Guys (2016)

afis_Baieti

  • Regia: Shane Black
  • Scenaristi:  Shane Black, Anthony Bagarozzi
  • Distribuție:  Russell Crowe, Ryan Gosling
  • Distribuitor: Freeman Entertainment
  • Dată lansare: 27 mai

Recenzie

„The Nice Guys” este scris și regizat de Shane Black; acesta a scris, de asemenea, scenariul pentru alte filme, precum Lethal Weapon 1 si 2, Iron Man 3 și Kiss Kiss Bang Bang, în ultimele două ocupând și poziția de regizor. Vedetele filmului sunt Russell Crowe și Ryan Gosling, primul interpretîndu-l pe Jackson Healy, iar ultimul pe Holland March.

Acțiunea filmului este plasată în anii ’70, în Los Angeles, filmul dorindu-se a fi unul hilar. Holland March este un detectiv particular, aflat în căutarea unei fete pe nume Amelia; la capătul opus al poveștii se află Jackson Healy, omul ce rezolvă orice situație, indiferent de gravitatea acesteia; Amelia îl angajează pe cel din urmă, cu scopul de a îl împiedica pe March să o găsească. Healy este atacat în propriul apartament, de câțiva criminali, ce o căutau pe Amelia, realizând, în final, că în spatele acesteia se ascund mai multe lucruri decat sunt vizibile. Acesta îl angajaeză pe March să o găsească, și, împreună, încep să descopere o conspirație legată de ocupația Ameliei

„The Nice guys” este un film foarte antrenant și amuzant, chimia dintre actorii principali contribuind la atmosfera cuceritoare a acestuia. Crowe și Gosling se completează foarte bine, aducând aminte de cuplul Danny Glover și Mel Gibson, din seria Lethal Weapon. Publicul a primit bine momentele când Crowe și Gosling erau pe marele ecran împreună, iar filmul ar putea avea o continuare , depinzand de numarul vanzarilor.
In final,  The Nice Guys este un film bine regizat, cu mult suspans și mister în ceea ce privește scenariul, având, de asemenea, părți lente, ca orice comedie bună. Crowe și Gosling joacă incredibil de bine împreună, și, e foarte posibil ca aceștia să mai apară și în alte filme împreună.

”The Nice Guys” intră în cinematografe din 27 mai, distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer

 

Written by

544   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns