Premierele cinematografice ale lunii iunie

Odată cu venirea verii, apar și filmele lunii iunie în cinematografele din țară. Acestea sunt pline de aventuri, amuzament, acțiune și te țin lipit de scaunul de la cinema. Ca de obicei, avem multă varietate și povești pentru toate gusturile. Iată la ce ne putem aștepta de la premierele din prima lună de vară.

Bone Tomahawk (Parlux Entertainment) – 3 iunie

bone-tomahawk-464783l-1600x1200-n-2c5a821e

Sinopsis: Un individ aflat în afara legii conduce, în mod accidental, un grup de canibali siniştri către pașnicul oraș Bright Hope. Ajunşi aici, aceştia răpesc mai mulți coloniști, printre care şi soția unui fermier local. Fermierul își ignoră piciorul rupt şi se alătură echipei de salvare formată din şerif, bătrânul său ajutor şi un pistolar cu voinţă de neclintit. Ce urmează după aceasta este o adevarată călătorie în Iadul de pe Pământ, în care eroii noştri vor înfrunta un inamic a cărui cruzime nu cunoaște limite. Acțiunea filmului are loc la mijlocul anilor 1800, la granița de astăzi dintre Texas și New Mexico. Kurt Russell conduce o distribuţie all-star, în acest thriller curajos, plin de acțiune, care ne povesteşte cronica unei misiuni de salvare terifiante din Vestul Sălbatic.

Trailer

Money Monster (InterComFilm) – 3 iunie

money-monster-712331l-1600x1200-n-3b72a3e3

Sinopsis: ”Money Monster” spune povestea unei personalități TV, în același timp un guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates (Clooney). Însă atunci când unul din fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică. Bărbatul îl ia ostatici pe Lee și întreaga sa echipă TV, în direct, și amenință că îl va omorî pe prezentator, dacă acesta nu reușește să crească valoarea acțiunilor sale înainte ca bursa să se închidă. Rating-ul emisiunii se multiplică rapid, pe măsură ce tot mai mulți localnici încep să urmărească drama în timp real.

Trailer

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the ShadowsRo Image) – 3 iunie

teenage-mutant-ninja-turtles-out-of-the-shadows-168766l-1600x1200-n-c8a1a154

Sinopsis: Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell).

Trailer

WarcraftRo Image) – 10 iunie

warcraft-780941l-1600x1200-n-4b298d2d

Sinopsis: Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul. De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, și el dispus să sacrifice totul pentru a-și salva poporul și familia de la dispariție. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth.

Trailer

Ribbit (Cine Europa) – 10 iunie

ribbit-841063l-1600x1200-n-4e651391

Sinopsis:  O călătorie fantastică începe uneori cu un salt mic de tot. Oachi este o broscuţă care trece printr-o adevărată criză de identitate. Dacă celelalte broaşte iubesc apa şi ar ţopăi toată ziua, el nu este deloc ca ele. Simte că locul lui nu este printre neamul broscăresc şi îşi pune mii de întrebări despre viaţă.

Trailer

Remember ( Cine Europa) – 17 iunie

remember-492558l-1600x1200-n-3bf9eda9

Sinopsis:Remember”, thriller-ul regizat de Atom Egoyan în care Christopher Plummer joacă rolul principal, este un film cu potențial de Oscar ce i-ar putea aduce lui Plummer un al doilea trofeu (l-a câștigat pe primul pentru rolul secundar din Beginners, în 2012).

Trailer

Now You See Me 2Freeman Entertaiment) – 17 iunie

now-you-see-me-2-602527l

Sinopsis:  Cei patru călăreţi (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi noua adiţie Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, in Now You See Me: Jaful Perfect 2 cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă. La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică.

Trailer

Finding Dory ( Forum Film)  – 17 iunie

finding-dory-245528l-1600x1200-n-933efdce

Sinopsis: Acțiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, ”Finding Nemo’‘, și îi are ca participanți pe Marlin (Albert Brooks), Nemo și Gașca din Acvariu, printre alții. Locul peripețiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar în poveste își vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei și va învăța între timp și câteva lucruri esențiale despre importanța familiei.

Trailer

Dublu ( Micro Film) – 17 iunie

dublu-448005l

Sinopsis:‘Dublu’‘ este o dramă contemporană inspirată din întâmplări reale.Cu un scenariu scris de Alexandra Axinte și Catrinel Dănăiață și fiind regizat de cea din urmă, Dublu a câștigat 528.000 RON la sesiunea septembrie 2011 a concursului organizat de CNC. Lungmetrajul vine de la producătorii filmului ”Domnișoara Christina”.

Trailer

Independence Day: ResurgenceOdeonFilm) – 24 iunie

independence-day-resurgence-640607l

Sinopsis: Acțiunea va avea loc la 20 de ani de la evenimentele din filmul original, când forțele extraterestre de întărire ajung pe Terra – să păstreze și să consolideze dominația predecesorilor lor – asta după ce primesc un semnal S.O.S. de la președintele Statelor Unite (personaj interpretat de Bill Pullman). Filmul se va axa pe o nouă generație de eroi, dintre care se evidențiază fiul vitreg al Căpitanului Steven Hiller (Smith)

Trailer

Trois souvenirs de ma jeunesse ( Indepedenta Film) – 24 iunie

trois-souvenirs-de-ma-jeunesse-253437l-1600x1200-n-8f53afea

Sinopsis: ”Trois souvenirs de ma jeunesse” constituie prequel-ul altui film, al aceluiași regizor (proiectat în Competiția oficială de la Cannes acum aproape 20 de ani) Comment je me suis disputé… (ma vie sexuelle), din 1996. Acesta din urmă ni-l prezinta pe tânărul Paul Dedalus (numele personajului a fost ales ca un omagiu adus lui James Joyce) aflat în plină criză existențială: oare să-și definitiveze masteratul și să devină profesor cu normă întreagă? Chiar își iubește partenera sau ar trebui să-și refacă viață alături de una dintre celelalte amante? O întreagă generație de tineri actori (Mathieu Amalric, Marion Cotillard, Chiara Mastroiani) se lansa atunci, iar pe unii dintre ei îi vom regăsi acum și în Trois souvenirs de ma jeunesse. De data aceasta este vorba despre un antropolog în vârstă de 40 de ani care, întors în Franța după o lungă absență, rememorează secvențele care i-au marcat adolescența.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

2 thoughts on “Premierele cinematografice ale lunii iunie

  1. Ce-i drept, ies multe filme faine. Ala cu Julia Roberts abia astept sa-l vad, dar si filmele animate ma tenteaza. Cel putin, broastele Ninja m-au cucerit de mult. Sa ai un weekend fain. Pupici!

Lasă un răspuns