Valentine's Day: Top 10 filme de Ziua Îndrăgostiților

Mai sunt doar cateva zile pana cand veti celebra sarbatoarea iubirii, asa ca ai inceput deja sa te gandesti la cateva activitati pe care le poti face in aceasta zi impreuna cu iubitul tau. Daca va hotarati sa stati acasa sau sa iesiti sa luati cina la restaurant, puteti oricand sa vizionati unul dintre aceste filme romantice.

10. Midnight in Paris (2011)

midnight-in-paris-954175l-1600x1200-n-485a7c66

Sinopsis: Miezul Nopții în Paris este o comedie romantică al cărei decor este Parisul, unde o familie aflată acolo pentru afaceri și doi tineri logodiți care urmează să se căsătorească în toamnă trăiesc o experiență care le va schimba viața pentru totdeauna. E despre un tânăr îndrăgostit de Paris și despre iluzia generală că, dacă ne schimbăm viața, schimbarea va fi cu siguranță în bine. Distribuția îi include pe Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Kathy Bates, Carla Bruni.

Trailer

9. Bride Wars (2009)

bride-wars-313988l-1600x1200-n-8d0403df

Sinopsis:  Romanticele „de serviciu” Anne Hathaway și Kate Hudson ajung în sfârșit în fața altarului! Problema este că personajele lor, două foarte bune prietene, și-au programat nunta în exact aceeași zi. Când devine clar că niciuna nu va ceda locul celeilalte, începe un adevărat război, miza fiind invitații comuni, biserica, preoții, accesoriile și așa mai departe. Până unde vor merge cele două și care vor fi primele victime?

Trailer

8. The Fault In Our Stars (2014)

the-fault-in-our-stars-944917l

Sinopsis: Deși un medicament miraculos i-a prelungit viața, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se știe a fost „în fază terminală”. Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind și el de aceeași boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărțind același farmec și același simț al umorului, Hazel și Gus încep o cursă contra-cronometru în care învață ce înseamnă să iubești.

Trailer

7. Trainwreck (2015)

trainwreck-551797l-1600x1200-n-ae6290fa

Sinopsis: De când era mică, i s-a băgat în cap de către aventurierul său tată (Colin Quinn, serialul HBO Girls) că monogamia nu e realistă. Acum, ajunsă la maturitate, Amy e redactor la o revistă și își duce viața conform cu această „învățătură” părintească; savurează din plin libertatea pe care i-o dă lipsa totală de implicare în legături amoroase serioase, pe care le consideră absolut plictisitoare, când, de fapt, viața ei nu e decât o rutină.

Când își dă seama că începe să se îndrăgostească de cel care e subiectul noului articol la care lucrează, un medic sportiv de succes și plin de farmec, pe nume Aaron Conners (Bill Hader, The Skeleton Twins), Amy începe să se întrebe dacă nu cumva alți adulți, precum acest tip care chiar pare s-o placă de-adevăratelea, știu ei ceva ce ea nu știe și că s-ar putea să aibă dreptate cei care cred în iubirea care ține o viață.

Recenzia disponibila aici –>> Cronica – Trainwreck

Trailer

6. The Vow (2012)

the-vow-675396l-1600x1200-n-c5e59f32

Sinopsis: Inspirata dintr-un caz real petrecut in New Mexico in anul 1993, drama romantica „The Vow” ii are in centrul actiunii pe tinerii indragostiti Paige si Leo, care se casatoresc in mod spontan intr-un muzeu, in prezenta unui grup de prieteni apropiati si fara sa ceara permisiunea curatorului, incepand cu entuziasm viata in doi si implicandu-se cu trup si suflet intr-o poveste de iubire plina de romantism si gesturi excentrice. Atunci cand automobilul lor este izbit din spate de un camion, Paige este grav ranita si intra in coma, iar dupa ce se trezeste sufera de amnezie severa si nu isi recunoaste partenerul de cuplu, care nu se dezlipeste zi si noapte de langa patul ei de spital si incearca prin toate mijloacele sa o ajute sa-si reaminteasca sentimentele puternice ce i-au legat. Confuza si bulversata de informatiile pe care le primeste de la persoane despre care nu are niciun fel de amintiri, Paige este pe punctul de a fi sedusa de catre atragatorul Jeremy, fostul ei iubit, care profita de amnezia ei pentru a reaprinde scanteia unei vechi pasiuni. Numai ca Leo nu este dispus sa isi piarda sufletul-pereche si decide sa isi recucereasca sotia pornind de la zero si curtand-o cu aceeasi insistenta si rabdare ca si in prima zi a iubirii lor.

Trailer

5. Silver Linings Playbook (2012)

silver-linings-playbook-670527l-1600x1200-n-e630597b

Sinopsis: Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 8 luni într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui Nikki. Mutându-se sub acelaşi acoperiş cu părinţii lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni şi este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki. Vechii prieteni ai profesorului şi-au întemeiat între timp familii, tatăl lui este mereu într-o dispoziţie proastă fiindcă este fan al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles care pierde un meci după altul, iar psihiatrul cu care face şedinţe de terapie îl şochează pe Pat recomandându-i adulterul ca metodă de vindecare. Situaţia se schimbă atunci când Pat o cunoaşte pe vecina Tiffany, o tânără văduvă care a fost concediată din cauza faptului că s-a culcat cu toţi colegii de serviciu după ce moartea soţului i-a cauzat o depresie severă. Afecţiunile mintale cu care se confruntă amândoi îi apropie pe Tiffany şi Pat, care devin prieteni şi încep să aibă sentimente profunde unul faţă de altul. Tiffany se oferă să fie liantul dintre Pat şi Nikki, cu condiţia ca bărbatul să renunţe să vizioneze partidele de fotbal american, să se înscrie împreună cu ea la o competiţie anuală de dans pentru pacienţi depresivi şi să nu spună nimănui despre înţelegerea lor.

Trailer

4. Safe Haven (2013)

safe-haven-143385l-1600x1200-n-c66c5208

Sinopsis: Inspirată din romanul cu același titlu al autorului Nicholas Sparks, drama romantică „Safe Haven” este povestea lui Katie Feldman, o tânără care s-a eliberat dintr-un mariaj nefericit și fuge din calea unui fost soț violent și abuziv, refugiindu-se în orășelul Southport din Carolina de Nord.

Trailer

3. Bridget Jones: The Edge of Reason (2004)

bridget-jones-the-edge-of-reason-350525l

Sinopsis: De sase saptamani este iubita stralucitorului si stralucitului avocat Mark Darcy (Colin Firth) si nimic nu este mai incantator pentru Bridget. Sau este?
Desi Darcy ii este devotat si credincios Bridget se surprinde pe ea insasi punandu-si intrebari despre dragoste, viata si despre cum sa se dezbrace mai repede si mai incitant. Ea si-a gasit un iubit pe care-l place dar acum urmatoarea provocare este sa-l pastreze si ce ar mai putea urma unui astfel de deznodamant fericit dupa aventurile prin care a trecut in Jurnalul lui Bridget Jones?

Trailer

2. The Other Woman (2014)

the-other-woman-509597l

Sinopsis:  După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie (Cameron Diaz) încearcă să își refacă viața distrusă. Dar, când o cunoaște întâmplător pe soția înșelată de acesta (Leslie Mann), își dă seama că are multe în comun cu ea, iar marea ei inamică devine cea mai bună prietenă a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determină pe cele trei femei să pregătească în comun răzbunarea asupra ticălosului care le-a mințit și le-a înșelat pe toate trei.

Trailer

 1. Valentine’s Day (2010)

valentines-day-413418l-1600x1200-n-f22c7849

Sinopsis: În preajma Zilei Îndrăgostiților, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc limba complexă a dragostei, intersectându-se sau despărțindu-se. Dacă ai alături o persoană iubită, atunci Valentine’s Day înseamnă flori, romantism și sentimente. Dacă te numeri printre cele cu puțin noroc în dragoste, atunci este doar o zi obișnuită.

Trailer

P.S: Desi am inclus numai 10 filme, o sa va mai prezint cateva filme 😀

Love Story

The Longest Ride

P.S. I Love You

The Notebook

About Time

The Age of Adaline

The Time Traveler’s Wife

Winter’s Tale

Vizionare placuta! 🙂

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

2 thoughts on “Valentine's Day: Top 10 filme de Ziua Îndrăgostiților

Lasă un răspuns