Premierele cinematografice ale lunii ianuarie

Luna ianuarie aduce in cinematografe filme mult asteptate de cinefili. Comedii, animatii, filme de actiune. Inceputul de an se anunta a fi promitator din punct de vedere al peliculelor care vor rula. Ti-am pregatit o lista cu cele mai noi aparitii pe care le poti viziona pe marele ecran, chiar din prima zi a anului.

Snow Queen 2 (Freeman Entertainment) – 1 ianuarie

the-snow-queen-2-681216l-1600x1200-n-6551d3ed

Sinopsis: După ce au reuşit să oprească planurile malefice ale Crăiesei Zăpezii, trolii au început să se bucure de libertate fără limite. De când a fost aliatul principal în marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totuşi, statutul de ajutor nu îl mulţumeşte, de aceea entuziastul personaj începe să împrăştie poveşti de-a dreptul ridicole, conform cărora el este adevăratul erou. De unul singur a învins-o pe Crăiasă şi acum urmează să ia în căsătorie o frumoasă prinţesă şi să moştenească o avere uriaşă!

Trailer

Point Break ( Ro Image, ProRom) – 1 ianuarie

point-break-142541l-1600x1200-n-bd300da6

Sinopsis:  La Limita Extrema  este un thriller de acțiune plin de adrenalină, în care un tânăr agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltrează într-un grup de sportivi de elită mereu în căutarea de senzații tari, condus de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga dacă suspiciunile legate de implicarea acestora într-o serie de infracțiuni executate în manieră extremă și neobișnuită sunt reale.
Aflat sub acoperire, cu viața mereu în pericol iminent, Utah e decis să facă orice pentru dovedi că aceștia sunt vinovați de acea serie de crime de neconceput.

Trailer

Sisters (Ro Image) – 1 ianuarie 

sisters-707602l-1600x1200-n-7b7f5ec7

Sinopsis: Tina Fey și Amy Poehler se reunesc pentru comedia SURORI BUNE ȘI NEBUNE, noul film al lui Jason Moore, regizorul comediei Pitch Perfect, despre două surori nu foarte apropiate care sunt chemate de urgență la casa părintească pentru… a-și goli dormitoarele copilăriei, căci părinții lor s-au decis că e timpul să vândă casa.
Disperate să reaprindă flacăra zilelor lor glorioase de când erau liceence, surorile pun la cale o petrecere care să-i facă pe foștii lor colegi de liceu să nu le uite niciodată. Ceea ce începe ca un cocktail civilizat, ca între adulți, se transformă încet-încet în cel mai sălbatic party pe care cele două surori și invitații lor, l-au văzut vreodată, dar și într-o experiență eliberatoare și care le deschide tuturor drumul către maturizarea adevărată.

Trailer

Creed (Forum Film) – 1 ianuarie 

creed-715276l-1600x1200-n-950db9b8

Sinopsis: Filmul spune povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan), nepotul rivalului în ring al lui Rocky Balboa, Apollo. Acesta ajunge sub tutela bărânului Rocky, deşi acceptă cu greu să îl aibă ca mentor.

Trailer

Mustang ( Asociatia Culturala Macondo) – 1 ianuarie

mustang-694413l-1600x1200-n-e466d418

Sinopsis: Este începutul verii. Într-un sat din nordul Turciei, Lale și cele patru surori ale sale se întorc de la școală, jucându-se cu un grup de băieți. Jocurile lor, considerate necuviincioase de familie, provoacă un scandal cu consecințe neprevăzute. Progresiv, părinții lor transformă casa într-o închisoare. Treburile casnice înlocuiesc activitățile școlare și căsătorii sunt aranjate. Cele cinci surori, conduse de dorința de libertate, răstoarnă limitele impuse de către familia lor.

Trailer

The Forest ( InterComFilm) – 8 ianuarie

the-forest-693539l-1600x1200-n-3e6df128

Sinopsis: Plasat in Padurea Aokigahara, un loc ce exista cu adevarat in Japonia si unde oamenii merg deseori pentru a se sinucide. Avand acest peisaj in atentie, filmul ne prezinta o tanara femeie americana care isi cauta sora geamana atunci cand aceasta dispare in circumstante misterioase.

In ciuda avertismentelor pe care le primeste din toate directiile sa nu se abata de la calea ei, Sara (Natalie Dormer) are curajul de-a intra in padure si a descoperi adevarul despre soarta surorii sale, insa apoi este confruntata de sufletele furioase si chinuite ale mortilor care praduiesc acum pe oricine le iese in cale.

Trailer

Ooops! Noah is Gone… (Cine Europa) – 8 ianuarie

all-creatures-big-and-small-789196l

Sinopsis:  Sfârșitul lumii a venit. Potopul s-a dezlănțuit. Din fericire, pentru Dave și fiul său Finny există o Arcă menită să salveze animalele. Dar, așa cum se dovedește la fața locului, speciei lui Dave și Finny nu i se permite să intre. Furișându-se la bord cu ajutorul lui Hazel și Leah, cele două animăluțe cred că sunt în siguranță. Asta până când curioșii pui cad din arcă. Acum Finny și Leah se chinuiesc să supraviețuiască inundației de după potop și prădătorilor înfometați încercând să ajungă în vârful unui munte. Dave și Hazel trebuie să facă abstracție de toate lucrurile care îi fac diferiți unul de altul, să întoarcă arca și să-și salveze puii. E clar că nu va fi o navigare ușoară.

Trailer

Daddy’s Home (Ro Image) – 8 ianuarie

daddys-home-365308l-1600x1200-n-f69c4f1f

Sinopsis: TATA ÎN RĂZBOI CU… TATA e povestea strădaniilor disperate ale lui Brad (Ferrell) să intre în grațiile celor doi copii vitregi ai săi. Brad e un tip mult prea binecrescut, așa că șansele de a se apropia de aceștia scad dramatic odată cu apariția bruscă a tatălui lor natural, rebelul Dusty (Wahlberg), posesor de motocicletă tare și haine de piele de rocker. De acum, între cei doi începe un adevărat război pentru afecțiunea celor doi copii. Să fie adevărat că, atunci când doi se ceartă, al treilea câștigă?

Trailer

Joy (OdeonFilm) – 8 ianuarie

joy-231380l-1600x1200-n-34cde94c

Sinopsis:  Jennifer Lawrence va intra în pielea casnicei Joy Mangano, femeia care a inventat tot soiul de aparate ce să uşureze munca domestică. Joy Mangano este o prezenţă permanentă pe Home Shopping Network cu numeroasele ei invenţii, deşi Miracle mop-ul a fost biletul ei către glorie şi succes. Ea a devenit inventatoare încă din anii adolescenţei, continuând să viseze şi să inoveze chiar dacă era mamă singură cu trei copii.

Trailer

Queen and Country (Independenta Film) – 8 ianuarie

queen-and-country-786145l

Sinopsis: Queen and Country își desfășoară acțiunea în anii ’50 și se concentrează asupra unui tânăr englez, crescut la Londra în timpul Celui de-al doilea Război Mondial, care se alătură armatei britanice pentru a lupta în Războiul din Coreea.

Trailer

The Danish Girl (Ro Image) – 8 ianuarie

the-danish-girl-517569l-1600x1200-n-d4458631

Sinopsis:   Bazat pe romanul lui David Ebershoff, THE DANISH GIRL / DANEZA este povestea de iubire extraordinară dintre artistul danez Einar Wegener și soția lui Gerda, care, în anii ’20, au reușit să treacă împreună prin furtuna iscată de extraordinara experiență a artistului de a deveni femeie.

Trailer

The Hateful Eight (Forum Film) – 15 ianuarie

the-hateful-eight-433523l-1600x1200-n-6e9d81df

Sinopsis:  La şase/opt ani de la Războiul Civil American, o trăsură goneşte prin peisajul îngheţat al Wyoming-ului. Pasagerii, vânătorul de recompense John Ruth (Russel) şi captura sa, Daisy Domergue (Leigh), se îndreaptă spre Red Rock, unde Ruth, cunoscut drept „Călăul” prin părţile acestea, o va preda justiţiei pe Domergue. Pe drum, întâlnesc doi necunoscuţi maiorul Maquis Warren (Jackson), un fost membru al armatei de unionişti transformat într-un josnic vânător de recompense şi Chris Mannix (Goggins), un renegat din sud care pretinde că este noul şerif al oraşului. Pierduţi în viscolul stârnit, Ruth, Domergue, Warren şi Mannix caută adăpost la popasul pentru trăsuri din cea mai apropiată trecătoare, condus de Minnie Haberdashery.

Ajunşi la popas, sunt întâmpinaţi nu de Minnie, ci de patru străini. Bob (Bichir), cel care are grijă de adăpostul lui Minnie, plecată să îşi viziteze mama, îi are alături pe Oswaldo Mobray (Roth), călăul din Red Rock, cowboy-ul Joe Gage (Madsen) şi generalul Confederaţiei Sanford Smithers (Dern). Pe măsură ce vijelia cuprinde şi trecătoarea unde s-au adăpostit, cei opt călători încep să realizeze că este foarte posibil să nu mai ajungă deloc la Red Rock.

Trailer

Ride Along 2 (Ro Image) – 15 ianuarie

ride-along-2-153223l-1600x1200-n-5c1b7d6c

Sinopsis:  Cu UN POLIȚIST ȘI TREI SFERTURI, Kevin Hart și Ice Cube revin în continuarea comediei-blockbuster Un polițist și jumătate, în fruntea unei distribuții care îi include de această dată pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre alții.

Oare de această dată năbădăioșii cumnați vor face pace pentru a lupta împreună, dar fiecare în stilul său personal, împotriva criminalității?

Trailer

Norm of the North (Ro Image, ProRom) – 15 ianuarie

norm-of-the-north-239576l-1600x1200-n-a629770f

SinopsisNorm e un urs polar care e nevoit să lase în urmă căminul lui polar, însoțit de trei prieteni hârciogi, pentru a porni într-o călătorie plină de peripeții care îl poartă până în îndepărtatul New York City. Ajuns acolo, Norm devine mascota unei corporații, însă află că e folosit într-o conspirație care pune în pericol ținutul lui natal.

Trailer

The 5th Wave (InterComFilm) – 22 ianuarie

the-5th-wave-736093l-1600x1200-n-58715140

Sinopsis: Adolescenta de 16 ani Cassie Sullivan încearcă să supravieţuiască într-o lume devastată de valurile unei invazii extraterestre care a decimat deja populaţia şi a dus omenirea înapoi în Epoca de piatră.

Trailer

Youth (Independenta Film) – 22 ianuarie

youth-130583l-1600x1200-n-2c4e3b5d

Sinopsis: „La giovinezza” spune povestea a doi bătrâni prieteni – un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi. Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

Trailer

The Revenant (OdeonFilm) – 22 ianuarie

the-revenant-139156l-1600x1200-n-d8e0e110

Sinopsis: The Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Acţiunea se petrece în America de Nord, în 1823, iar în centrul ei se află Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expediţii în Munţii Stâncoşi, unde este prins de un urs grizzly şi sfârtecat. Căpitanul grupului lasă în urmă trei oameni pentru a-i ţine companie în ultimele clipe de viaţă şi pentru a-i săpa mormântul, dar, de frică să nu fie prinşi de indieni, cei trei îi iau lui Glass armele şi echipamentul şi fug. Însă eroul îngrozitoarei confruntări cu ursul grizzly nu moare: se târăşte, deşi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin sălbăticie, animat de sumbre planuri de răzbunare împotriva celor care l-au părăsit.

Trailer

The Big Short (Ro Image) – 29 ianuarie

the-big-short-800413l-1600x1200-n-484a4803

Sinopsis: Filmul are la bază bestseller-ul lui Michael Lewis The Big Short: Inside the Doomsday Machine (apărută şi la noi sub titlul Marea contradicţie economica – În interiorul maşinii infernale), ce explorează mecanismele ce au dus la ultima mare criză economică, declanşată pe Wall Street, în 2007-2008.

Trailer

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (OdeonFilm) – 29 ianuarie

alvin-and-the-chipmunks-the-road-chip-391998l-1600x1200-n-e2349af2

Sinopsis: Printr-o serie de neînțelegeri, Alvin, Simon și Theodore ajung să creadă că Dave o va cere în căsătorie noua sa iubită în New York City – și va scăpa de ei. Au trei zile la dispoziţie să ajungă la el și să oprească crererea în căsătorie.

Trailer

The Finest Hours (Forum Film) – 29 ianuarie

the-finest-hours-567026l-1600x1200-n-64e043f3

Sinopsis: Pe 18 februarie 1952, o furtună masivă a lovit New England, distrugând orașe de-a lungul Coastei de Est, cu consecințe dezastruoase asupra navelor, inclusiv SS Pendleton, un petrolier T-2 pornit spre Boston, care a fost literalmente rupt în două, cu peste 30 de marinari prinşi în interiorul pupei ce s-ascufundat rapid. În calitate de ofițer superior la bord, primul inginer asistent Ray Sybert (Casey Affleck) își dă seama repede că trebuie să preia comanda echipajului speriat și să inspire oamenii să lase deoparte diferențele dintre ei și să lucreze împreună pentru a supravieţui uneia dintre cele mai mari furtuni care a lovit vreodată Coasta de Est.

Între timp, după ce vestea dezastrului ajunge la stația US Coast Guard din Chatham, Massachusetts, ofițerul Daniel Cluff (Eric Bana) dispune o operațiune îndrăzneață de a salva oamenii de pe mare. În ciuda neşansei copleșitoare, patru bărbați, conduşi de Căpitanul Bernie Webber (Chris Pine) de la Paza de Coastă, pornesc într-o barcă de salvare din lemn, cu un motor prost echipat și puține unelte de navigație, să se confrunte cu temperaturi sub zero, valuri de 30 de metri înălţime și vânt cu forţa unui uragan.

Trailer

Fifty Shades of Black (Ro Image, Prorom) – 29 ianuarie

fifty-shades-of-black-200913l-1600x1200-n-a829bd4f

Sinopsis:  O parodie erotică ce vă poartă printr-un labirint de întâmplări și întâlniri dure și premature pornind din camera de joacă a lui Mr. Black.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns