Lansarile Ro Image in vara lui 2018

IUNIE

1 iunie – Taxi 5”, mai savuros ca niciodată, acțiune și umor în viteza a cincea, și „Jim Button și Lukas, mecanicul de locomotivă”, cadoul perfect pentru Ziua Copilului, o aventură care transpune pentru prima dată pe marele ecran seria de cărți atât de îndrăgită de copii.

8 iunie- „Jurassic World: Un regat în ruină” – noul capitol al francizei ne arată insula Nublar locuită numai de dinozauri, altădată un parc-avangardă al științei și tehnologiei, azi, o ruină. Pentru că vulcanul de pe insulă devine activ, oamenii sunt puși în fața unei dileme extrem de dificile: salvează prețioasele rezultate ale ingineriei genetice, sau lasă liberi dinozaurii, în ambele cazuri riscând extincția omenirii?

15 iunie – Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar” – Javier Bardem și Penelope Cruz ne arată pentru prima dată cum arăta imperiul celui mai de temut traficant de droguri din istorie prin ochii iubitei lui.

 IULIE

13 iulie- „Skyscraper”/”Infernul din zgârie-nori” – cine poate duce de unul singur o misiune de salvare cînd un zgârie-nori high tech ia foc, dacă nu Dwayne Johnson? Acțiune perfectă pentru relaxare estivală.

20 iulie – „Mamma mia! O luăm de la capăt” – toată gașca din primul film al seriei se întoarce pentru un regal cu muzică ABBA și o poveste care ne va emoționa și ne va scoate din cotidian.

 

  AUGUST

3 august – „Misiune: Imposibilă. Declinul” – Tom Cruise revine cu o responsabilitate uriașă: să facă față consecințelor unei misiuni eșuate. Cascade executate fără efecte speciale, o distribuție de excepție, și acțiune ca la carte!

 

Andreea Teodora
''You can’t live your life for other people. You’ve got to do what’s right for you, even if it hurts some people you love'' - The Notebook
Articole create 375

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus
%d blogeri au apreciat: