Ar fi trebuit sa fie escapada vietii lor. Pasionati de navigatie si unul de altul, Tami (Shailene Woodley si Richard (Sam Claflin) pornesc in aventura, fara sa isi imagineze ca vor fi prinsi intr-unul din cele mai puternice urgane din istorie. Iar cand apele se linistesc, incepe adevarata drama si cea mai crancena lupta pentru supravietuire.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la Supravietuind pe Mare.

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan, incepand din data de 28 iulie. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Aceasta actrita, care o interpreteaza pe Tami Oldham in Adrift  / Supravietuind pe Mare, a cucerit lumea odata cu rolul sau din seria Allegiant. Filmografia sa include titluri ca The Fault in Our Stars sau serialul TV de succes Big Little Lies. Care este numele sau?

a) Shailene Woodley    

b) Kristen Stewart

c) Emma Stone

Concursul se incheie miercuri, pe 25 iulie. Castiagtorul va fi ales cu ajutorul random.org.

UPDATE: Castigatorii concusrului sunt Judit si Burlacu Marius. Felicitari!

Din 17 iulie, Shailene Woodley si Sam Claflin iti aduc un film epic, plin de emotie, suspans, care ofera o experienta aproape viscerala. Regizorul Baltasar Kormákur prezinta Supravietuind pe Mare, un film perfect pentru marele ecran, unde tehnologia acutizeaza senzatiile, amplifica experienta si reda trairile personajelor cu acuratete, facandu-te sa le simti in aceeasi masura. Distribuit in Romania de Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 27 iulie.

6 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.