[Concurs Incheiat] Castiga doua invitatii la filmul Midnight Sun

Blogul unei cinefile si Vertical Entertainment te trimit la film!

10
376

Lumea lui Katie Price (Bella Thorne) se deschide dupa asfintit. Soarele o poate ucide, dar noaptea e refugiul ei. Si tot noaptea ii aduce dragostea. Charlie (Patrick Schwarzenegger), baiatul pe care il vedea zilnic pe fereastra trecand prin fata casei ei o remarca si, curand, incepe povestea lor de iubire. Si lupta pentru a avea o relatie normala.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la filmul Sub Soarele Noptii 

***Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Acest actor interpreteaza rolul lui Charlie in filmul Sub Soarele Noptii. Este fiul unui actor celebru si membru al familiei Kennedy. A avut roluri in Grown Ups 2 (2013) si Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015). Charlie este primul lui rol principal. Care este numele sau?

  • Jaden Smith
  • Scott Eastwood
  • Patrick Schwarzenegger

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Multumesc tuturor participantilor si felicitari castigatorilor: Alina Miron si Tudor Vianu.

Concursul se incheie marti, 24 aprilie. Succes!

Din 20 aprilie, Bella Thorne si Patrick Schwarzenegger lupta pentru dragoste SUB SOARELE NOPTII. Vino la cinema sa vezi un film plin de emotie, care te invata sa iei ce e mai bun de la viata si sa traiesti fiecare moment din plin. SUB SOARELE NOPTII, un film distribuit de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 20 aprilie!

*** Înainte de a participa, cititi foarte bine regulamentul. Luati in considerare ca poate fi nevoie de date personale pentru validarea castigatorului.

10 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.