SS_70x100_logos_BUNAduna o echipa din cei mai periculosi anti-eroi, criminali incarcerati, da-le cel mai tare arsenal pe care il ai la dispozitie si trimite-i intr-o misiune ultrasecreta, din care nu conteaza daca se intorc. Pare un plan perfect… Dar cand super raii afla ca sunt un fel de brigada a sinucigasilor, isi vor duce misiunea la capat sau va fi fiecare pentru el?

Pentru a câștiga cele 2 invitații duble la filmul ‘Suicide Squad’  trebuie să urmați pasii de mai jos:

  • Like paginilor Blogul unei cinefile si Freeman Entertainment . Dacă deja ați dat like paginilor, puteți trece la următoarea etapă din concurs.
  • Răspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs, cu numele real și o adresă de mail validă (Rog participanții să se înscrie cu un singur comentariu. Persoanele care oferă raspunsul cu mai multe identitați, vor fi descalificate.

Aceasta actrita australiana interpreteaza in Brigada Sinucigasilor rolul lui Harley Quinn – alias Dr. Harleen Quinzel  – o fosta doctor psihiatru care s-a indragostit de Joker, cel mai faimos pacient al sau si acum vede viata ca o mare gluma. Actrita a devenit celebra cu rolul de debut din Lupul de pe Wall Street, jucand apoi in Whiskey Tango Foxtrot, Focus si Legenda lui Tarzan. Care este numele ei?

  • Margot Robbie
  • Viola Davis
  • Alicia Vikander

UPDATE: Castigatorii sunt : Ioana Ionascu si Banu Valentin Gabriel. Felicitari!

Untitled

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan in perioada 15-29 august. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

13782149_616434191846868_2919037628919079263_n

Din 5 august, e atat de bine sa fii rau! Fa cunostinta cu Harley Queen, Joker, Deadshot, Boomerang, Diablo, Killer Croc, Enchantress si alti rai in al treilea film din Universul DC Comics: Brigada Sinucigasilor. Un film eveniment, regizat de David Ayer (Fury), cu Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Cara Delevingne si Viola Davis. O productie Warner Bros. Pictures, distribuita in cinematografele din Romania de Freeman Entertainment. Brigada Sinucigasilor. Din 5 august in 3D, Dolby Atmos, 4Dx si IMAX 3D.

Recenzia aici. Concurs organizat cu sprijinul Freeman Entertaiment.

11 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.