Fratii Foster au o ocupatie mai putin obisnuita: sunt platiti sa fure masini de lux. Traiesc pentru viteza, risc si adrenalina la bordul unor bolizi cu preturi incredibile. Angajati sa fure din Marsilia un superb Bugatti 1937 – editie limitata, masina de colectie a unui mafiot local influent, afla ce inseamna cu adevarat pericolul. Au la dispozitie o saptamana sa se revanseze, furand un Ferrari din ’62, aflat in proprietatea unui interlop rival.

Pentru a câștiga cele doua invitații duble la filmul ”Overdrive” trebuie să urmați pasii de mai jos:

  • Like paginilor Blogul unei cinefile si Vertical Entertainment . Dacă deja ați dat like paginilor, puteți trece la următoarea etapă din concurs.
  • Răspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs, cu numele real și o adresă de mail validă (Rog participanții să se înscrie cu un singur comentariu. Persoanele care oferă raspunsul cu mai multe identitați, vor fi descalificate.

Actorul principal din Overdrive, fiul unui actor legendary, si-a facut debutul in Flags of our Father, bifand apoi roluri in titluri mari precum Gran Torino, Suicide Squad sau Fast and Furious 8. Care este numele sau?

a)      Scott Eastwood

b)      Max Irons

c)       Colin Hanks

UPDATE: Castigatorii concursului sunt Flore Daniel si Ionela Cristina. Felicitari!

Invitatiile sunt valabile la CineGlobe Auchan Titan din Bucuresti. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Din 16 iunie, apasa acceleratia pana la cinema sa afli povestea fratilor Foster in filmul Overdrive, cu Scott Eastwood, Freddie Thorpe, Ana de Armas si Gaia Weiss. Creatorul seriei Taken si scenaristii Wanted si 2 Fast 2 Furious iti aduc un film intens, cu actiune la cote maxime, masini de colectie, curse explozive in locatii superbe si o miza uriasa: supravietuirea. Overdrive, un film distribuit de Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 16 iunie.

 

8 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.