Concurs: Castiga doua invitatii duble la filmul ‘Legend of Tarzan” (Incheiat)

10
925

Tarzan_70x100_main_print

Freeman Entertaiment și Blogul unei cinefile te invită la film!  Era considerat o fantoma, un spirit al naturii. Niciun om nu a inceput cu mai putin. Crescut in salbaticie, a inteles profund natura si a reusit sa o stapaneasca. Nu e un om obisnuit. De ani intregi, in civilizatie, raspunde la numele John Clayton III, Lord of Greystoke. Insa, cand e nevoit sa se intoarca in jungla pentru a salva tot ceea ce iubeste, redevine Tarzan.

Pentru a câștiga cele 2 invitații duble la filmul ‘Legenda lui Tarzan” trebuie să urmați următorii pași:

  • Like paginii Blogul unei cinefile  Dacă deja ați dat like paginii, puteți trece la următoarea etapă din concurs.
  • Răspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs, cu numele real și o adresă de mail validă (Rog participanții să se înscrie cu un singur comentariu. Persoanele care oferă raspunsul cu mai multe identitați, vor fi descalificate.

In rolul lui Jane, iubita sotie a lui Tarzan – John Clayton III, Lord of Greystoke, joaca aceasta actrita care a devenit celebra odata cu rolul din Lupul de pe Wall Street si care va interpreta rolul Harley Quinn in multasteptatul Suicide Squad. Care este numele ei?

a)   Megan Fox

b)   Margot Robbie

c)   Emma Stone

UPDATE:  Castigatorii concursului sunt: Domnul Vladutz si Corina Elena.

Screenshot - 13.07.2016 - 10:27:17

Concursul se incheie miercuri, 13 iulie, iar castigatorii vor fi anuntati prin email. Invitatiile sunt valabile la Cine Globe – Auchan Titan de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

13592389_902800296495245_76765598877249792_n

Din 8 iulie, traieste alaturi de Tarzan si Jane o aventura epica intr-un film eveniment: Legenda lui Tarzan, cu Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Samuel L. Jackson si Christoph Waltz. Mergi la cinema pentru o experienta intensa: actiune, dragoste, umor, peisaje fantastice, efecte incredibile si o poveste cu totul noua. Legenda lui Tarzan. Din 8 iulie in 3D, Dolby Atmos, 4Dx si IMAX 3D.

Recenzia aici.

10 COMENTARII

Lasă un răspuns