the-girl-on-the-train-189775lZilnic, Rachel mergea la serviciu cu acelasi tren, iar in locul unde trenul stationa, ii vedea pe ei stand pe veranda casei lor. Nu o cunosteau. Dar ea ajunsese sa ii cunoasca. Le daduse si nume: Jess si Jason. Le invidia fericirea pe care ea o pierduse. Pareau cuplul perfect, pana cand are loc un eveniment socant. Si totul se schimba. E disparitie sau crima? Rachel e martor sau suspect? Nimic nu e ceea ce pare. Un lucru e cert: ea nu mai e doar Fata din Tren.

Pentru a câștiga cele doua invitații duble la filmul ‘The Girl On The Train/ Fata din tren’ trebuie să urmați pasii de mai jos:

  • Like paginilor Blogul unei cinefile si Freeman Entertainment . Dacă deja ați dat like paginilor, puteți trece la următoarea etapă din concurs.
  • Răspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs, cu numele real și o adresă de mail validă (Rog participanții să se înscrie cu un singur comentariu. Persoanele care oferă raspunsul cu mai multe identitați, vor fi descalificate.

Aceasta actrita care o interpreteaza pe Rachel in Fata din Tren este celebra pentru rolurile din Edge of Tomorrow, Huntsman: Winter’s War si Sicario. Initial, s-a spus ca este prea frumoasa pentru rolul lui Rachel, insa performanta ei impresionanta.

Care este numele sau?

a. Emily Blunt

b. Eva Green

c. Rachel McAdams

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt Luciana Corlan si Vaduva Robert Vasile. Felicitari!

untitled

Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din Bucuresti, de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.14494898_1068098913306797_8749643825055667411_nDin 7 octombrie, ia urma minciunilor ca sa descoperi adevarul. Si cand crezi ca-l stii, mai gandeste-te.

Lasa-te prins in misterul adanc din thrillerul psihologic bazat pe bestsellerul care a socat lumea. Fata din Tren, o productie DreamWorks distribuita de Freeman Entertainment. Cu Emily Blunt, Justin Theroux, Luke Evans, Rebecca Ferguson si Haley Bennett.  Fata din tren, un thriller care se va juca cu mintea si simturile tale. Mergi la cinema din 7 octombrie.

23 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.