[Concurs incheiat] Castiga doua invitatii duble la filmul Clubul Femeilor Dezlantuite

Blogul unei cinefile si Vertical Entertainment te trimit la film!

18
323

Dacă eşti în căutare de senzații tari, dacă vrei să încerci lucruri noi, hai în Clubul Femeilor Dezlantuite. Vino la cinema sa vezi o comedie nebuna despre patru prietene care au infiintat un club lectura pentru a-si stimula mintile. Pana cand cartea Cele 50 de umbre ale lui Grey le invata ca si alte lucruri au nevoie de stimulare…

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la comedia Clubul Femeilor Dezlantuite.

 Invitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan, incepand cu 26 mai. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

 Aceasta actrita multipremiata, cu o cariera de aproape 60 de ani, celebra nu doar pentru performantele din filmele sale, ci si pentru activismul politic, contributiile in domeniul fitness-ului si look-ul impecabil, interpreteaza rolul lui Vivian, factorul determinant in amuzanta “revolutie sexuala” a inocentului club de lectura. Care este numele sau?

a)  Jane Fonda

b)  Jane Seymour

c)  Jane Lynch

UPDATE: Castigatorii concursului sunt: Ionela Cristina si George Silviu. Felicitari!

Concursul se incheie luni, 21 mai la ora 19:00. Castigatorul va fi ales cu ajutorul random. org. Succes!

Comedia Clubul femeilor dezlantuite, cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Andy Garcia, Don Johnson si Alicia Silverstone vine pe marile ecrane din Romania pe 22 mai si este distribuita de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 22 mai.

18 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.