afis_BFGIntr-o noapte, la ora vrajitoarelor, ceva foarte inalt si foarte slab si-a strecurat pe fereastra mana uriasa, a inhatat-o pe Sophie si a dus-o in lumea uriasilor, unde Sfarmă-Oase, Roade-Plozi, Stoarce-Carne, Papă-Pipote si Măcelandrul hapaiesc chillieni cu gust de chilli sau tunisieni cu gust de tunici. Doar el, uriasul care suflă vise in urechile copiilor adormiti, zapacitul care brambuceste cuvintele, mananca doar castracurcuveti scarbosei si bea sifoclabucel zmeurabilos. Cu el, Marele Urias Prietenos, incepe Sophie o aventura splendorabila.

Pentru a câștiga cele doua invitații duble la filmul ‘The BFG/ Marele Urias Prietenos’ trebuie să urmați pasii de mai jos:

  • Like paginilor Blogul unei cinefile si Freeman Entertainment . Dacă deja ați dat like paginilor, puteți trece la următoarea etapă din concurs.
  • Răspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs, cu numele real și o adresă de mail validă (Rog participanții să se înscrie cu un singur comentariu. Persoanele care oferă raspunsul cu mai multe identitați, vor fi descalificate.

Marele Urias Prietenos este regizat si produs de unul dintre cei mai influenti cineasti din istoria filmului, considerat fondatorul noii ere a Hollywoodului, a carui filmografie include Falci, Lista lui Schindler, War of the Worlds, Jurassic Park, Indiana Jones si, alaturi de echipa de la Marele Urias Prietenos, filmul E.T., unul dintre cele mai frumoase filme facute vreodata.

a. Steven Spielberg
b. Martin Scorsese
c. David Ayer

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt: Stoian Ciprian si Bogdan Bunea.

untitledInvitatiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.14089249_1779976378950235_5492729725050693215_nMergi la cinema din 2 septembrie sa pornesti cu Sophie si MUP intr-o misiune minunastica, plina de rasete si fapte aiurite si curajoase: Marele Urias Prietenos, regizat de Steven Spielberg, produs de echipa din spatele filmului E.T., bazat pe cartea lui Roald Dahl, autorul Charlie si Fabrica de Ciocolata. Un film pentru toata familia, distribuit de Freeman Entertainment. Din 2 septembrie, lumea e mai uriasa decat ti-ai imaginat. Mergi la cinema sa vezi Marele Urias Prietenos, subtitrat sau dublat de Nicole Cherry, Cristina Cioran si multi altii.

16 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.