Concurs: două invitaţii duble la filmul In Inima Mării (Incheiat)

5
734

Au pornit spre marginea pamantului in cautarea adevarului si a aventurii. Expeditia navei Essex trebuia sa fie un triumf. Insa fatidica intalnire cu gigantica balena cu vointa aproape umana schimba cursul lucrurilor si transforma totul intr-un dezastru de proportii epice, care a inspirat legenda Moby Dick. Dar Herman Melville spune doar jumatate din poveste…

Puteti castiga 2 invitatii duble la filmul In Inima Marii urmand pasii urmatori:

  • Trebuie sa dai like paginii Blogul unei cinefile.  Daca deja ati dat like paginii, puteti trece la urmatoarea etapa din concurs.
  • Raspunde printr-un comentariu la intrebarea de concurs, cu numele real si o adresa de mail valida (Rog participantii sa se inscrie cu un singur comentariu. Persoanele care ofera raspunsul cu mai multe identitati, vor fi descalificate.)
  • In Inima Marii, veteranul ofiter second Owen Chase este interpretat de acest actor cunoscut pentru recentele sale roluri in seria Thor, seria The Avengers si Rush. Care este numele lui? 

a.      Chris Hemsworth

b.      Channing Tatum

c.       Bradley Cooper

UPDATE: Castigatorii concursului sunt:  Petria Florescu si Alexandru Mihaela

Concursul se incheie luni, 7 decembrie,  iar castigatorii vor fi contactati prin email.

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand – Auchan Titan de luni pana duminica, timp de doua saptamani. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Din 4 decembrie, Ron Howard, regizorul Apollo 13 si A Beautiful Mind iti aduce In Inima Marii, un film intens, plin de actiune si cu efecte incredibile, un film care-ti va starni toate simturile. Chris Hemsworth si Cillian Murphy iti dau o lectie dura despre fortarea extrema a limitelor si lupta disperata pentru supravietuire. In Inima Marii, o productie Warner Bros. Pictures distribuita de Freeman Entertainment. Din 4 decembrie in 3D si Dolby Atmos numai la cinema.

Concurs organizat cu sprijinul Freeman Entertaiment. Recenzia o gasiti aici

5 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.