[Cronica] – Sangue caldo (TV Series 2011– )

O data cu filmul Infernul Lui Gabriel si un serial italian Chip de inger au inceput sa imi placa actorii italieni. Actorii italieni au o frumusete aparte si o limba vorbita destul de placuta ce seamana foarte mult cu spaniola.

Legaturi de sange reprezinta toata frumusetea Romei si viata de noapte a acesteia.  Serialul spune viata unei femei prostituate Anna Rosi a carei viata urmeaza sa se schimbe in momentul cand ea va pleaca din cazinoul unde lucreaza pentru a se putea casatori cu iubitul ei Mister (Arthur) un hot abil cu suflet nobil care intentioneaza sa abandoneze viata de talhar dupa ce acesta jefuieste o banca. Dupa moartea lui Mister (Arthur) apare in scena un nou criminal in serie Gianni Fontana (Bruno Eyron) care indeparteaza orice obstacol ce-i iese in cale pentru a-si putea atinge scopurile. Anna Rossi, iubita lui Mister ramane insarcinata cu doi copii Sergio si Antonia insa dupa ce aceasta moare cei doi raman in grija prietenei sale cele mai bune Loretta Pinin. Sangue Caldo este o mini serie formata din sase episoade a carei regizor este Luigi Parisi. Actiunea serialului are loc in anul 1958.

Ceea ce imi place la aceste seriale italiene este faptul ca dupa cativa ani arata copii transformati in niste adulti superbi. Asa cunoastem si Roma cu toate calitatile si defectele ei. Eu personal ii dau nota 8,5 acestui serial si chiar daca nu are o continuare eu mi-as dori sa se faca. Nu pot alege un personaj preferat pentru ca imi plac trei actori din serial si imi este foarte greu sa imi opresc atentia asupra unuia singur.

 

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica] – Sangue caldo (TV Series 2011– )

Lasă un răspuns