[Cronica] – Nothing Left to Fear (2013)

Nothing Left to Fear mi-a placut foarte mult deoarece filmul exprima o alta interpretare a raului. Sacrificarea oilor mi-a atras atentia la inceputul si sfarsitul filmului. Actiunea are loc in orasul Stull (Kansas) unde Wendy impreuna cu sotul ei Dan si cei trei copiii ai lor Rebecca, Mary si Christopher se muta.

In aceasta noua etapa a vietii lor se intampla niste evenimente ingrozitoare. Rebecca este chinuita de viziuni inspaimantatoare, in timp ce sora ei mai mica Mary este marcata pentru un ritual satanic. Deschide una din cele sapte porti ale iadului cerand sangele celor nevinovati pentru a dezlantui spiritele celor damnati. O data cu mutarea lor in Stull, Rebecca urmareste un tanar misterios Noah care se presupune ca ar fi nepotul pastorului Kingsman. Atunci cand legatura dintre cei doi se adanceste mai mult Noah o conduce pe Rebecca intr-o lume a iadului unde cea sacrificata este sora ei mai mica Mary. Rebecca ia apoi locul lui Noah și mai târziu este văzută ucigând o oaie, ceea ce atrage atenția unui nou băiat a cărui familie se mută în oraș.

La inceput filmul este plictisitor dar cand actiunea devine mai clara incepi sa iti dai seama ce se intampla cu toate personajele. Eu ii dau nota 6,5 pentru final si pentru decor mai ales acel loc unde se desfasoara ritualul.

Written by

59   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns