[Cronica] – Down a Dark Hall (2018)

Pentru ca imi plac filmele gothice, am ales sa vad o ecranizare a romanului Misterul de la Blackwood scrisa de Lois Duncan.

Down a Dark Hall este un thriller gothic. Filmul urmareste povestea unor fete care sunt trimise de parintii lor la o academie interzisa, lipsita de orice alte mijloace de comunicare. Pe parcurs, fetele descopera ca sunt inzestrate cu pasiuni speciale cum ar fi pictura, muzica sau matematica, insa fiecare zi petrecuta la conac devine un cosmar. Ele incep sa aiba vise ingrozitoare, aud voci pe care nu le cunosc si vad siluete fantomatice. Elementele supranaturale nu lipsesc din acest film. Curioase din fire, fetele descopera prin secretele intunecate ca unele din studentele mai vechi au murit acolo sau nu au mai plecat niciodata. Mi-a placut mult legatura dintre profesorul de muzica Jules Duret (fiul lui Madame Duret) si Kit Gordy.

Daca va plac filmele ecranizate dupa carti il recomand cu drag. Ii dau nota 8,5 pentru alegerea actorilor, suspans si sunt convinsa ca respecta si cartea.

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns