Laverne Cox va prezenta emisiunea Live from E! 2021 People’s Choice Awards

Actriță nominalizată la Premiile Emmy, style star, producător câștigător al unui Premiu Emmy, care militează pentru egalitatea în drepturi, Laverne Cox va conduce transmisiunea de pe covorul roșu Live from E! 2021 People’s Choice Awards. Laverne Cox va prelua rolul de gazdă pentru toate transmisiunile de pe covorul roșu începând din 2022.

Laverne Cox va discuta cu câștigătorii și nominalizații și va oferi publicului o experiență plină de spontaneitate alături de celebritățile prezente la această gală, care sărbătorește toate formele de divertisment prin acordarea de premii celor votați integral de public.

Live from E!: 2021 People’s Choice Awards oferă publicului o acoperire masivă, pe multiple platforme, în mediul digital, mobil și pe rețelele de socializare.

Live from E!: 2021 People’s Choice Awards este transmisă în direct în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie de la ora 2:00 a.m la E! din Barker Hangar în Santa Monica, CA.

Gala People’s Choice Awards 2021 este difuzată în direct în noaptea de marți spre miercuri 7 decembrie de la ora 4:00 am și în reluare, în data de 8 decembrie, de la ora 22:00, cu actorul Kenan Thompson ca și prezentator.

The People’s Choice Awards și Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards sunt programe produse de  Den of Thieves cu producătorii executivi Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns