[Cronica] – Unlocking Christmas (2020)

Nu sunt amatoare de filme de Craciun dar, am si eu cateva pe care le revad in fiecare an datorita unui actor din seriale si anume Steve Lund. Anul acesta am inceput cu Unlocking Christmas si vreau sa continui cu The Art of Us (2017), Baby it’s cold Inside (2021), Christmas Incorporated (2015) si The Christmas Cottage (2017). Mai am noroc cu postul Diva pentru ca a inceput sa difuzeze unele dintre ele.

Cheia Craciunului spune aventura dintre Kate  Stafford rezidenta la ortopedie si Kevin Matthews un om al Fortelor Aeriene care se intoarce acasa de Craciun. Cei doi se gasesc de fiecare data cand sunt pierduti. Kevin incearca sa o ajute pe Kate in orice tine de traditia Craciunului. Filmarile au avut loc in diferite parti ale Canadei in special Ottawa (Ontario). Mesajul filmului este o cheie pe care cei doi o gasesc incercand sa deschida poarta pentru povestea lor de iubire. Acest film este bazat pe romanul scris de Fern Michaels. Sunt fana actorului Steve Lund pe care l-am admirat in serialul Bitten.

Multumesc postului tv Diva pentru ca incearca sa redea aceste filme pe care le indragesc. Singurele cu aceasta tematica. Chiar daca sunteti fani sau nu ai genului va recomand sa-l vedeti pentru ca este chiar dragut. Peisajele, restaurantele, casele impodobite si zapada pe care le vedeti in film va fac sa intrati in atmosfera Craciunului. PS : Diva, imi doresc sa vad si filmul A Christmas Together with You cu Laura Vandervoort 🙂

Written by

59   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns