Să înceapă jocurile: O nouă modalitate de a te bucura de divertisment pe mobil

Iubim jocurile, indiferent dacă este vorba despre jocuri fizice (Lavă pe pământ!), jocuri psihologice (The Circle) sau de Jocul calamarului 😉, iar pasiunea noastră este să oferim divertisment de calitate abonaților noștri. De aceea, ne bucurăm să facem primul pas pentru lansarea jocurilor Netflix pe mobil în întreaga lume. Începând de astăzi, abonații de pretutindeni se pot juca cinci jocuri pe mobil: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: Jocul, Card Blast, Shooting Hoops (Nu rata coșul!) și Teeter Up (Cumpăna). Indiferent dacă ai chef de un joc casual, unde să începi de la zero, sau de o experiență imersivă, care te invită în profunzimile poveștilor tale favorite, dorim să creăm o bibliotecă de jocuri care oferă câte ceva pentru toate gusturile. Ne aflăm la început de drum în crearea unei experiențe de gaming minunate și ne bucurăm să te avem alături în această călătorie palpitantă.

Dorim să îți oferim toate detaliile ca să poți începe să te joci imediat:

Nivelul 1: Abonamentul Netflix îți garantează acces nelimitat

Ai nevoie doar de un abonament Netflix. Fără reclame, taxe suplimentare sau achiziții în aplicație. Nu-l lăsa pe Demogorgon să te convingă că lucrurile ar sta altfel!

Nivelul 2: Disponibil pe Android în întreaga lume

Jocurile noastre pe mobil sunt disponibile momentan pe dispozitivele Android când este accesat profilul Netflix:

  • Abonații care utilizează un telefon mobil Android vor vedea un rând și o secțiune dedicate jocurilor, unde pot selecta orice joc pentru descărcare.
  • Abonații care utilizează o tabletă Android vor vedea un rând dedicat jocurilor sau vor putea selecta jocuri din meniul vertical al secțiunii Categorii.

Nivelul 3: Bun venit jucătorilor din întreaga lume

Jocurile noastre pe mobil sunt disponibile în multe dintre limbile pe care le oferim pe serviciul Netflix. Astfel, jocurile vor fi automat în limba setată în profilului tău Netflix. Dacă limba pe care o preferi nu este încă disponibilă, jocurile vor fi în engleză.

Nivelul 4: Da, ne pasă de fiecare profil din contul tău

Abonații vor putea să se joace pe mai multe dispozitive mobile folosind același cont. Dacă atingi numărul maxim de dispozitive admis de abonament, poți să te deconectezi de la cont pe dispozitivele pe care nu le folosești sau să le dezactivezi de la distanță pe Netflix.com pentru a elibera un loc.

Nivelul 5: Doar adulți

Știm cât de importantă este pentru părinți, tutori sau îngrijitori siguranța copiilor pe serviciul nostru. De aceea, aceste jocuri nu sunt disponibile în profilurile pentru copii. Dacă ai configurat un cod PIN pentru a-i împiedica pe copii să aibă acces la profilurile adulților, același cod PIN va fi necesar și pentru a te conecta la Netflix și a te juca pe un dispozitiv.

Nivelul 6: N-ai conexiune la internet? Nicio problemă!

Pentru unele dintre jocuri este nevoie de conexiune la internet, dar altele pot fi jucate offline. Astfel, călătoriile acelea lungi și zonele cu Wi-Fi slab vor deveni brusc mai suportabile.

Nivelul 7: Avem câte ceva pentru toată lumea

La fel ca serialele, filmele și programele noastre speciale, dorim să creăm jocuri pentru toate nivelurile de joc și pentru toți jucătorii, indiferent dacă ești începător sau un gamer înrăit.

Ne aflăm abia la început. Suntem nerăbdători să continuăm să ne îmbogățim experiența privind jocurile pe mobil și să îmbunătățim oferta de divertisment în lunile următoare.

Ce mai aștepți? Să înceapă jocurile 🎮📱!

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns