Filme de Craciun in premiera la DIVA

DIVA rămâne Locul filmelor de Crăciun, toată luna noiembrie și continuă cu filmele festive, în fiecare zi, întreaga zi. Cu premiere marțea și vinerea de la 20:00 și duminica de la 16:00, săptămâna 2-7 noiembrie aduce filme cu actori îndrăgiți, o violonistă cu talent copleșitor și o iubire unică și plină de inocență.

Marți, 2 noiembrie, de la 20:00, îndrăgita actriță Rachael Leigh Cook interpretează rolul lui Lina Gordon care pleacă în Călătorie de Crăciun (Cross Country Christmas, 2020). Lina și Max Cooper (Greyston Holt) sunt doi foști colegi de liceu, care călătoresc spre casă de sărbători, dar drumul pare că nu o să fie ușor. După ce zborul lor este anulat din cauza unui viscol, ei traversează țara cu mașina unui spiriduș, apoi iau trenul și autobuzul. Dar, ajunși la destinație, pare că timpul petrecut împreună nu a fost suficient.

Vineri, 5 noiembrie, de la ora 20:00, aflăm cum arată Un Crăciun vindecător (The Christmas Bow, 2020). După ce un accident la mână o determină pe violonista Kate (Lucia Micarelli) să ia o pauză și să facă fizioterapie pentru a-și recupera complet mobilitatea, întâmplarea face ca medicul care o tratează să fie un vechi prieten, care a susținut-o la început de carieră, Patrick (Michael Rady). Oare poate Kate să găsească moduri de a-și vindeca trupul și inima?

Rolul i se potrivește ca o mănușă actriței Lucia Micarelli deoarece ea este și o violonistă celebră. Încă de la 3 ani a studiat dansul, pianul și vioara, a debutat ca solistă în Orchestra Simfonică  din Honolulu la 5 ani și a studiat vioara timp de 7 ani la Juilliard School of Music de la 11 ani.

Duminică, 7 noiembrie, de la ora 16:00 descoperim povestea lui Holly și Ivy (Holly & Ivy, 2020). Fosta bibliotecară, Melody (Janel Parrish), decide că cel mai bun mod de a-și ajuta vecina aflată în faza terminală a bolii, este să-i adopte copiii, pe Holly și pe Ivy. Dar nu poate face asta fără ajutorul lui Adam (Jeremy Jordan), care trebuie să îi repare casa. Filmul nu este o producție tipică, este sensibil și impresionant, el se concentrează pe relația plină de candoare dintre Melody și cele două fetițe, iar în final emoția este aproape copleșitoare. Atenție! Acest film poate duce la utilizarea batistelor.

Urmărește filmele festive în fiecare zi, întreaga zi și premierele de marți și vineri, de la 20:00 și de duminică, de la 16:00 la DIVA – Locul filmelor de Crăciun.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Filme de Craciun in premiera la DIVA

Lasă un răspuns