Emily in Paris: Sezonul 2 se intoarce pe Netflix in 2021

Acum, mai înrădăcinată în viața ei din Paris, Emily devine mai bună la navigarea în oraș, dar încă se luptă cu idiosincrasia vieții franceze. După ce a intrat într-un triunghi amoros cu vecinul ei și cu prima ei prietenă franțuzoaică adevărată, Emily este hotărâtă să se concentreze asupra muncii sale – care se complică pe zi ce trece. La orele de franceză, ea întâlnește un coleg expat care o enervează și o intrigă.

Premiatul creator și showrunner, Darren Star, revine în fruntea celui de-al doilea sezon al serialului nominalizat la Emmy, EMILY IN PARIS, care a devenit cel mai vizionat serial de comedie al Netflix din 2020. Producătoarea și vedeta Lily Collins își repetă rolul de Emily Cooper, alături de cei cu care ne-am obișnuit deja: Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery și William Abadie, starul invitat recurent Kate Walsh, și noii membri ai distribuției Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris și Arnaud Binard. EMILY IN PARIS este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media.

  • Episoade: 10 episoade x 30 min
  • Creator / Producător Executiv / Scenarist: Darren Star
  • Producători Executivi: Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media), Andrew Fleming
  • Producători: Raphaël Benoliel, Stephen Brown, Lily Collins, Shihan Fey, Jake Fuller
  • Cu: Lily Collins (Emily Cooper), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau) Ashley Park (Mindy), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Luc), Bruno Gouery (Julien), William Abadie (Antoine Lambert)
  • Dar și cu: Kate Walsh (Madeline), Jeremy O. Harris (Gregory Elliott Dupree), Arnaud Binard (Laurent G), Lucien Laviscount (Alfie)

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Emily in Paris: Sezonul 2 se intoarce pe Netflix in 2021

Lasă un răspuns