AMC difuzeaza gala Premiilor Emmy in direct si in exclusivitate

AMC anunță cu plăcere faptul că este difuzorul exclusiv al celei de 73-a ediții a galei premiilor Primetime Emmy Awards, luni, 20 septembrie.

AMC va transmite în direct și exclusiv, pentru fani și telespectatori, cea mai importantă noapte a televiziunii și, de asemenea, va difuza show-ul de o oră de pe covorul roșu, ce precede ceremonia de 3 ore a decernării premiilor.

Este o premieră pentru AMC de a transmite în direct gala Emmy în teritoriile din Europa Centrală – în România, Ungaria, în Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Serbia, Bulgaria, Croația, Bosnia și Herțegovina, Republica Macedonia de Nord și Muntenegru.

 Anul acesta, gala se va reîntoarce la forma de eveniment live cu invitați, ce va avea loc la Microsoft Theatre în Los Angeles, având însă un număr limitat de participanți, nominalizații și cei care îi acompaniază. Gazda evenimentului este Cedric The Entertainer, vedeta și producătorul executiv al comediei The Neighborhood.

AMC va sărbători Emmy-urile cu o întreagă zi cu filme de top în grila de programe. După ceremonia în direct Emmy Awards, întreaga grilă AMC pentru ziua de luni, 20 septembrie, va conține filme premiate și vedete.

Actorul nominalizat la Emmy, Jim Carrey va juca în Tipul de la Cablu, fiind urmat de John Travolta, câștigător al premiului Emmy și de două ori nominalizat la Oscar, în comedia Uite cine vorbește. Amiaza este dedicată unui film de excepție, câștigător a două premii Oscar, Mai bine nu se poate, cu Helen Hunt, deținătoare a 4 premii Emmy și a unui Oscar și Jack Nicholson, cel ce deține nu mai puțin de 3 premii ale Academiei.

Seara, de la ora 22:00, AMC va difuza o ediție specială a galei Premiilor Emmy, în care vor fi prezentate cele mai importante momente ale evenimentului cu numărul 73!

Difuzarea Premiilor Emmy începe luni, 20 septembrie, de la ora 2:00, ora locală a României, cu show-ul de o oră de pe covorul roșu. De la ora 3:00, timp de 3 ore, AMC va transmite evenimentul mult așteptat, în exclusivitate, beneficiind de traducere în limba română, în direct.
Seara, de la ora 22:00, televiziunea AMC va prezenta, timp de o oră,  o retrospectivă a celor mai importante momente ale galei Premiilor Emmy.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns