Premierele cinematografice ale lunii septembrie

Salutare tuturor. Revin in forta, dupa o perioada mai lunga de timp, in care am simtit, din plin, lipsa scrisului, de aceasta data, cu o rubrica mult asteptata de mine.

Impreuna am avut de infruntat un an atipic, in care pandemia de coronavirus a pus lacat pe salile de cinematograf, din intreaga tara, fiind nevoiti sa ne adaptam „salilor de cinema” din propriile case, vizionand filme si seriale, in fata televizorului sau a laptop-ului.

Ramanem, cu totii, cu speranta ca situatia va reveni, treptat, la normal, iar, in final, ne vom putea bucura, din nou, de vizionarea filmului/serialului preferat, intr-o sala de cinematograf

Malignant – 03.09.2021
Madison este paralizată de viziuni șocante ale unor crime cumplite, iar chinul ei se înrăutățește pe măsură ce își dă seama că visele ei sunt de fapt realități terifiante.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – 03.09.2021

Shang-Chi, eroul acestui film, este „Stăpânul Kung-Fu” din Marvel Comics, prezentat acum într-o lumină nouă, modernă. Când el este atras în organizația clandestină a celor Zece Inele, devine forțat să se confrunte cu trecutul pe care credea că l-a lăsat în urmă.

After We Fell – 03.09.2021

Cel de-a treilea capitol al francizei „After” o găsește pe Tessa începând un nou capitol captivant din viața ei. Dar, în timp ce se pregătește să se mute la Seattle pentru o slujbă de vis, gelozia lui Hardin și comportamentul lui imprevizibil ajung la un nivel insuportabil și amenință să pună capăt relației lor pasionale. Situația lor se complică atunci când tatăl Tessei se întoarce și ies la iveală dezvăluiri șocante despre familia lui Hardin. În cele din urmă, Tessa și Hardin trebuie să decidă dacă merită să se lupte dragostea lor sau dacă este timpul să meargă pe căi separate.
Nowhere Special – 10.09.2021
John are 35 de ani și își câștigă traiul spălând ferestre. Își dedică tot timpul creșterii fiului său de patru ani, Michael, după ce mama i-a părăsit pe amândoi la scurtă vreme după ce a născut. Când John află că mai are doar câteva luni de trăit, principala sa grijă este să găsească familia perfectă pentru Michael. Mai mult, copilul nu trebuie să afle absolut nimic despre ce-l așteaptă. Dar cum poate John să judece o familie doar pe baza unei scurte întâlniri? Și își cunoaște copilul suficient de bine pentru a alege în locul lui? Aflarea răspunsului la aceste întrebări devine principala luptă care i-a mai rămas de dus.

Mia își ratează răzbunarea – 10.09.2021

Mia, o tânără actriță, este pălmuită de prietenul ei. E încălcată o graniță. Fata se întoarce acasă și își plănuiește răzbunarea. Are ideea de a înregistra o partidă de sex și de a i-o trimite boxeurului de dame. Trebuie doar să găsească bărbatul cu care să facă înregistrarea și lucrul se dovedește nu atât de simplu. Mia va avea ocazia să reflecteze asupra diverselor aspecte din propria viață, asupra trecutului și violenței. Calea răzbunării pe care pășește tânăra actriță o conduce la o criză emoțională.

Zăpadă, ceai și dragoste – 10.09.2021

Zăpadă, Ceai si Dragoste spune povestea a trei prieteni care printr-o conjunctura mai putin fericită ajung la închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și cu ajutorul unui mafiot local reusesc sa evadeze doar pentru a pregati urmatorul jaf.
România sălbatică – 17.09.2021
La confluența dintre Carpați, Dunăre și Marea Neagră, se află țara cu cea mai mare biodiversitate din Europa. Țara cu cele mai multe păduri virgine, cu cea mai mare densitate de carnivore mari și cu cea mai mare zonă umedă, de pe întregul continent. Țara în care sălbăticia este la ea acasă. Haideți să vedeți România, așa cum nu ați mai văzut-o până acum.

The Boss Baby: Family Business – 17.09.2021

În continuarea comediei animate-blockbuster nominalizate la Oscar®, produsă de DreamWorks Animation, frații Templeton – Tim (James Marsden) și fratele său Boss Baby Ted (Alec Baldwin) – au devenit adulți și s-au îndepărtat unul de celălalt. Tim este acum un tată căsătorit. Ted este CEO al unui fond financiar. Dar un nou bebe-șef cu o abordare modernă și o atitudine de învingător este pe cale să-i reunească din nou… și să inspire o nouă afacere de familie.

My Salinger Year  – 24.09.2021
La sfârșitul anilor nouăzeci, în New York, o tânără ce aspiră să devină scriitoare își găsește o slujbă la agenția literară ce îl reprezintă pe J.D. Salinger. Însărcinată de șefa sa excentrică să prelucreze corespondența lui Salinger, Joana decide să personalizeze răspunsul sec oferit de agenție fanilor scriitorului. Rezultatele sunt pline de umor și emoționante, iar Joanna, în timp ce folosește vocea marelui autor, începe să o descopere pe a ei.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns